ΕΛΛΑΔΑ

Δικηγόρος πιλότου: Nα μην υπάρχει ανθρωποφαγία

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Yποψίες για εμπλοκή τρίτου προσώπου - Τα νέα στοιχεία

Με μια έκτακτη εκπομπή, αφού επίσημα το «Φως στο Τούνελ» είχε ολοκληρώσει τη σεζόν την περασμένη εβδομάδα, επανεμφανίστηκε  στην τηλεόραση του Alpha η Αγγελική Νικολούλη.

Η έμπειρη δημοσιογράφος άφησε να εννοηθεί πως δεν αποκλείεται στην υπόθεση να εμπλέκεται και ένα τρίτο άτομο, ενώ έδειξε να επιμένει και στην πτυχή του σκουρόχρωμου αυτοκινήτου που «πιάστηκε» από τις κάμερες ασφαλείας να κινείται στην περιοχή τις επίμαχες ώρες.

«Κάτι είχαν πει στην Καρολάιν; Κάτι είχε δει; Δεν ξέρω. Πάντως κάτι είχε κλονίσει την κοπέλα. Και μαθαίνω πως κάτι είχε πει σε στενό συγγενικό της πρόσωπο. Δεν φεύγεις από το σπίτι σου, ούτε ψάχνεις μέσα στη νύχτα για ξενοδοχείο, μετά από ένα απλό καυγαδάκι. Μπορεί να υπάρχει και τρίτο άτομο. Αυτό θα πρέπει να το ψάξει η αστυνομία και ο ανακριτής. Μπορεί να μην ήταν εκείνο το βράδυ εκεί αλλά μπορεί να βοήθησε τον δράστη σε άλλο επίπεδο» είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο ίδιος ο δράστης μπορεί να λέει ό,τι θέλει στους αστυνομικούς. Μπορεί να τα λέει επειδή έτσι έγιναν τα πράγματα ή να τα λέει επειδή θέλει να καλύψει κάποιο πρόσωπο. Όλα αυτά θα τα ψάξει ο ανακριτής. Το έχει αυτό το δικαίωμα και νομίζω πως θα το κάνει».

Παράλληλα, η Αγγελική Νικολούλη έδειξε να επιμένει και στην πτυχή της ιστορίας με το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας BMW. Όπως είπε μετά από έρευνα των δημοσιογράφων της εκπομπής αποδείχθηκε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ξένο προς τη γειτονιά. Κανείς δεν ήξερε κάτι για το όχημα αυτό. Δεν ανήκει σε κανέναν που να μένει εκεί ή σε κάποιο φίλο ή σε κάποιον συγγενή.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο όχημα έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να μπαίνει στη Διαδόχου Παύλου που οδηγούσε στη μεζονέτα που έγινε το φονικό στις 03:35 και να φεύγει με ταχύτητα προς τη Λαυρίου περίπου στις 05:30.

Δικηγόρος πιλότου: Nα μην υπάρχει ανθρωποφαγία

Εξερχόμενος της ΓΑΔΑ, αφού είδε τον πελάτη του, ο κ. Σπύρου,  ερωτηθείς σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 32χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, είπε «θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με την χθεσινή. Του πήγα έγραφα από την δικογραφία για να τα μελετήσει και αργότερα να μιλήσουμε επ΄ αυτών. Μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του ούτε και θα ήθελα».

«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από την διάπραξη του εγκλήματος και στην συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από χρόνια, πολλά από τους ίδιους τους δράστες και έχουν τιμωρηθεί», είπε ο κ. Σπύρου.

Ο συνήγορος του πιλότου επανέλαβε την έκκληση του, αναφέροντας «παρότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ και πάλι να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας».

«Και εγώ έχω ταραχθεί», είπε ο συνήγορος, απαντώντας στα σχόλια των παρουσιαστών της εκπομπής ότι πρόκειται για έγκλημα που έχει ταράξει όλη την κοινωνία.

Όπως τόνισε στην κατακλείδα του, ο δικηγόρος του δολοφόνου της νεαρής μητέρας, «έχω την αίσθηση, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης».

Ως συνήγοροι υπεράσπισης είμαστε η φωνή του κατηγορούμενου, είπε στον ΑΝΤ1  ο Αλ. Παπαϊωαννίδης, ένας εκ των δικηγόρων του πιλότου που ομολόγησε την δολοφονία της συζύγου του, στα Γλυκά Νερά.

«Η πρώτη και η τελευταία κουβέντα στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε ο κατηγορούμενος ήταν η «Συγγνώμη» και η «Συγγνώμη» είναι κάτι πολύ λίγο, προφανώς έχει αποδεχθεί ότι έκανε και είναι καταρρακωμένος», υποστήριξε ο συνήγορος του Μπάμπη Αναγνώστου,

Όπως υποστήριξε ο συνήγορος, «ούτε κίνητρο υπήρχε ούτε προσχεδιασμένο ήταν», ενώ σημείωσε ότι τα ευρήματα των αστυνομικών, λόγου χάρη σε σχέση με την αφαίρεση της κάρτας από την κάμερα ασφαλείας, δείχνουν ότι «δεν τα είχε σχεδιάσει όλα αυτά».

«Έκανε 37 ημέρες να ομολογήσει, γιατί είχε μια θολή σκέψη στο μυαλό του, πώς να «σώσει» το παιδί του», υποστήριξε ο συνήγορος του κατηγορούμενου πιλότου, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

«Δεν ζητάμε καμία ψυχιατρική εξέταση και ούτε κάποια ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη», είπε ο συνήγορος του, ενώ όπως προσέθεσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ως πιλότος ο 33χρονος περνά τακτικά από ψυχιάτρους για πραγματογνωμοσύνη.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.