Neo

«Τα βρήκαν» για τις «Πρέσπες» Μητσοτάκης-Καραμανλής…

Μπορεί το υποτιθέμενο «φάλτσο» του Ζόραν Ζάεφ με την «εθνική μακεδονική ομάδα» να έδωσε την καλύτερη αφορμή στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να «παγώσει» την κύρωση των τριών μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, όμως πριν απ’ αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε… φτιάξει τις συμμαχίες του. Η αποκάλυψη ότι ο πρωθυπουργός είχε καλέσει στο σπίτι του, στο Λυκαβηττό, τον Κώστα Καραμανλή και συνέφαγαν μετά συζύγων, σηματοδοτεί το τέλος της «σκιάς» που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους αναφορικά με το αν ο Κώστας Καραμανλής θα ψήφιζε ή όχι τα τρία μνημόνια. Συγκεκριμένα, η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός, καίτοι ως ο «πρωθυπουργός του Βουκουρεστίου» δε θα ήθελε να ψηφίσει νομοθετήματα που μιλούν για «Βόρεια Μακεδονία», φέρεται να είχε διαβεβαιώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δε θα του δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν ήταν άλλωστε τυχαία η διαρροή του Μεγάρου Μαξίμου μετά το δείπνο Μητσοτάκη-Καραμανλή ότι τα Μνημόνια θα κυρώνονταν ως τα τέλη Ιουλίου από τη Βουλή…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΑΣ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ .ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ 60 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ ΜΙΚΡΟΣ Η ΤΡΑΝΟΣ.ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ.

  2. ΚΟΣ ΚΟΣ 23:02 25/06/2021

    ΑΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ ΛΕΣ…

  3. O κωστακαραμανλησμος είναι, αν όχι μεγαλύτερος, τουλάχιστον το ίδιο έντονος και στο στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα .
    Εκεί πως σκοπεύεις να τον αντιμετωπίσεις Κυριακο Μητσοτάκη ;
    Εμπλεκονται και οι σκληρό Σταλινικοί , μη σε ξεγελούν οι κρουαζιέρες τους με δανεικά κότερα και δωρισμένες βίλες στο Σούνιο…..
    Για μένα το πιο σωστό θα ήταν να στείλεις τον κοψιδοφαγο και επικυνδινο σφοδευτή στο σπίτι του .
    Δεv “φτάνει πια “ για σένα ;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.