ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 21 Νοεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές του ΚινΑλ (;)

Έγινε παρεξήγηση, μα δόθηκε …εξήγηση

Μία …παρεξήγηση αρκούσε για να ‘βάλει φωτιά’ στο εσωτερικό της Χαριλάου Τρικούπη. Πρόκειται για ένα δημοσιογραφικό λάθος, αφού μεταφέρθηκαν και αναπαράχθηκαν λάθος τα λεγόμενα του Ανδρέα Λοβέρδου χθες στο ΟΡΕΝ, όταν εκείνος δήλωσε πως αν δεν καταφέρει να υπερδιπλασιάσει τα ποσοστά της παράταξης ως πρόεδρός της, δεν θα κάτσει να ‘πιέζει’ την παράταξη, αλλά θα αποχωρήσει. Αυτό που μεταφέρθηκε όμως, ήταν ότι θα αποχωρήσει αν δεν κερδίσει τις εκλογές. Και αμέσως σήμανε συναγερμός στο Κίνημα Αλλαγής.

Οι απαιτούμενες εξηγήσεις δόθηκαν αμέσως, με το γραφείο Τύπου του πρώην υπουργού μάλιστα, να περιορίζεται να παραθέσει ανάρτηση γνωστής δημοσιογράφου που καλύπτει τον χώρο, στην οποία σημειωνόταν επί λέξει ότι «άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε», εξηγώντας και εκείνη ότι η αναφορά περί αποχώρησης δεν αφορούσε στο ενδεχόμενο να χάσει τις εκλογές, αλλά στην περίπτωση που εκλεγεί και δεν καταφέρει τους στόχους του για τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών της παράταξης. Αδιάψευστος μάρτυρας υπήρξε και το βίντεο από την συνέντευξη, που αποδείκνυε τι πραγματικά είχε πει ο Ανδρέας Λοβέρδος, βάζοντας νωρίς τέλος σε μία υπόθεση, που θα μπορούσε πολύ εύκολα να προκαλέσει μεγάλο αλαλούμ στο κόμμα, την ώρα που έχει ξεκινήσει η πορεία προς τις εσωκομματικές κάλπες.

Στην ίδια συνέντευξη, μάλιστα, ο κ.Λοβέρδος έδωσε και μία πρώτη απάντηση για τον χρονικό ορίζοντα προς τις εκλογές, αφήνοντας να εννοηθεί πως η συνεδρίαση της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής πάει για την επόμενη Κυριακή και πιθανότατα οι εσωκομματικές κάλπες θα στηθούν την 21η Νοεμβρίου. Ο ίδιος, υποστήριξε ότι ‘δεν χάλασε ο κόσμος’ αν πάνε μία εβδομάδα μετά ή μία πριν οι εκλογές, σημειώνοντας πάντως ότι προσωπικά είναι έτοιμος ακόμα και αν οι εκλογές γίνουν σε μία εβδομάδα από σήμερα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Xρειάζεται αυτή η Διαβαιβέωσης από την πλευρά του κ. Λοβέρδου .Στο παρελθόν για αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ είχε βάλει υποψηφιότητα και ο Γιάννης Ραγκούσης . Όταν όμως δεν εγκρίθηκε και από την βάση των Δημοκρατών πολιτών που αποφάσισαν την κ. Γεννηματά για αρχηγό της παράταξης τους ,
    Έτσι ο Ρσγκούσης πηγε με τον Αλέξη , ώστε να βρει στασίδι κααι λούφα , για να μας πουλήσει από πανω και Αριστεροσυνη . Την Καμμένη από τον Καμμένο της ΠΦΑ .
    Χέσε μέσασα Πολυχρόνη που δεν γίναμε ευζώνοι !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.