Neo

Αδειάζει Εύα, σώζει Ανδρουλάκη…

Ο λόγος για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, που απαντώντας για το λεγόμενο Qatargate στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Καλαμάτας, έκανε λόγο για μία «τραγική υπόθεση, αδιανόητη πολιτικά, θεσμικά και ηθικά». Δεν μένει όμως εκεί. Παρατηρεί ότι «κάποιοι συγχέουν σκοπίμως την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών ενός βουλευτή ή ενός υπουργού εν ενεργεία, όπως ο κ.Χατζηδάκης για λόγους δήθεν εθνικής ασφάλειας, χωρίς να υπάρχει έγκλημα προς διερεύνηση, απλώς και μόνο για την αυθαίρετη αλλά νομιμοφανή συλλογή πληροφοριών, με την ύπαρξη ενδείξεων ή υπονοιών τέλεσης ιδιαίτερων σοβαρών εγκλημάτων και πολύ περισσότερο με τη διάπραξη αυτόφωρου κακουργήματος», την ώρα που η Εύα Καϊλή κρατήθηκε προσωρινά στο Βέλγιο για αυτόφωρο κακούργημα, όπως είχε συμβεί στην Ελλάδα με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
«Όποιοι θεωρούν ότι η ποινική υπόθεση Καϊλή, που τη χειρίζονται οι βέλγικες αρχές δικαιολογεί την παρακολούθηση αρχηγού κόμματος και εν ενεργεία υπουργού από την ελληνική ΕΥΠ για απροσδιόριστους λόγους εθνικής ασφαλείας, χωρίς καμία ποινική διάσταση, δεν αντιλαμβάνονται ότι χωρίς σεβασμό του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν προστατεύεται η φιλελεύθερη Δημοκρατία», είπε.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. οκ 9:58 15/12/2022

    Δεν πήρε καρέκλα από τη ΝΔ κι τώρα γλείφει ξανά τον Ανδρουλάκη κι το ΠΑΣΟΚ.

    Δυστυχώς, ο Ανδρουλάκης είναι σε τόσο δυσχερή θέση που δεν αποκλείεται να ξαναπάρει πίσω τον καταστροφέα της παράταξης Βενιζέλο.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.