Neo

Ο Καρχιμάκης και οι γυναίκες του…

«Η γυναίκα σε πρώτο πλάνο». Τον τίτλο της θεματικής του συνάντησης στο Περιστέρι έκανε πράξη, ο Μιχάλης Καρχιμάκης, φέρνοντας τις γυναίκες στο προσκήνιο.

Η όλη πρωτοβουλία αγκαλιάστηκε από τις γυναίκες της περιοχής, που κατέκλυσαν τον χώρο και μίλησαν για την πραγματικότητα όπως οι ίδιες τη βιώνουν ως εργαζόμενες, μητέρες, ή μέλη μονογονεϊκών οικογενειών.

Τον λόγο πήραν μεταξύ άλλων και η Αντιπρόεδρος των γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος Ζέφη Δημαδάμα, η Έφη Χαλάτση, μέλος του ΠολιτικούΣυμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και η αναπληρωτής γραμματέας του τομέα αγροτικής ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ Λίνα Αγγελοπούλου. Οι τελευταίες τόνισαν την διαρκή αθόρυβη υποστήριξη του Μιχάλη Καρχιμάκη στις γυναίκες της Δυτικής Αθήνας και την δυναμική του διεκδίκηση στον τομέα των αιτημάτων του φεμινιστικού κινήματος.

Ενδεικτικό της ευρείας αποδοχής του πρώην υπουργού Μιχάλη Καρχιμάκη και τηςαναγνώρισης της συστηματικής δουλειάς και της καθημερινής παρουσίας του στα Δυτικά όλατα τελευταία χρόνια ήταν η παρουσία στην εκδήλωση και του Επικεφαλής της ΚοινοβουλευτικήςΟμάδας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Κατρίνη, καθώς και της Ρωξάνης Μπέη, μέλους τουπολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι ‘ο Καρχιμάκης ενώνει στα Δυτικά’, και όπως λέεικαι το παλιό σύνθημα, «όταν το ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο είναι και δυνατό».

 

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ο Μιχάλης Καρχιμάκης
    παραμένει ενεργός , δημοκράτης , εργάτης της προόδου της Χώρας μας και από την σκοπιά του απλού πολίτη !
    Οι καρέκλες δεν τον συγκινούν γιατί όταν τις είχε ,
    δεν κάθησε σε αυτές, αλλά τις ανέβηκε για να βλεπει μακρύτερα την Δικαιωσύνη και την Πρόοδο που χρειάζεται η παράταξης μας ώστε να την μεταβιβάσει σε όλη την χώρα και τους πολίτες της .
    Η βάσης της παράταξης μας Μιχάλη, σε ευγνωμονεί !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.