ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση του κόμματος

ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη εναντίον Τσίπρα – Ντογιάκου

Σφοδρή επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, όπως και εναντίον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, εξαπολύει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν.

Όπως υποστηρίζει σε δήλωσή του, «ταιριαστό φόντο το μνημονιακό άνδρο του Delphi Forum - το Davos της Ελλάδας - για τις ανακοινώσεις του κ. Τσίπρα και του κ. Ντογιάκου. Από τη μια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στο ΜέΡΑ25 επειδή δεν πρόκειται να δώσουμε ψήφο ανοχής στη μνημονιακή κυβέρνηση που ετοιμάζει. Φαίνεται τουλάχιστον να έχει αποδεχτεί ότι το κόμμα μας, σε αντίθεση με το δικό του, λέει και πιστεύει τα ίδια πριν και μετά τις εκλογές και προσπαθεί τώρα να ετοιμάσει το αφήγημα της ήττας που του προετοιμάζει ο ελληνικός λαός.

Από την άλλη, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο κ. Ντογιάκος, συνεχίζει να ροκανίζει τα θεμέλια της Δημοκρατίας, δείχνοντας καταφρόνηση στην αρχή του διαχωρισμού των εξουσιών. Σε ποια δημοκρατική χώρα ακούστηκε να εμφανίζεται ανώτατος δικαστικός σε πολιτικό και οικονομικό φόρουμ του σκληρού πυρήνα του κατεστημένου και να εκφράζει την άποψη του για άκρως πολιτικά θέματα;

Η πλήρης απαξίωση των θεσμικών ρόλων από τον κ. Ντογιάκο υπονομεύει τόσο την διεξαγωγή των εκλογών όσο και την ίδια την δημοκρατία», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.