Neo

Δεν αντιμετωπίζονται με αξύριστα πηγούνια…

Σε όσα είπε ο πρωθυπουργός ότι πυρκαγιές είχαμε και θα έχουμε, αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής, υπερθεματίζοντας μάλιστα ότι θα έχουμε περισσότερες, με μεγάλες συνέπειες, περιβαλλοντικές και οικονομικές.
«Όμως δεν αντιμετωπίζονται ούτε με τα αξύριστα πηγούνια, ούτε με την ‘ατομική ευθύνη’ της φωτιάς, που αφού κάψει τα πάντα, θα σβήσει μόνη της κάπου στη θάλασσα», πρόσθεσε, καλώντας τους κυβερνώντες να αφήσουν την φθηνή επικοινωνία και να ασχοληθούν σοβαρά με την Πολιτική Προστασία. «Το Κράτος υποχρεούται να προστατεύει τους πολίτες και το φυσικό περιβάλλον. Όπως φυσικά και τους τουρίστες που προσπαθούν να καταλάβουν επί μέρες τι γίνεται», έγραψε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, για να καλέσει τους κυβερνώντες να το δουν επιτέλους και ως επένδυση στον τουρισμό, τη ‘βαριά βιομηχανία’ που εξανεμίζεται στο πι και φι με τους τουρίστες τις καρότσες και στις πορείες διαφυγής μέσα στους καπνούς, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε. Κατέληξε, δε, ότι η σκέψη όλων είναι σε όσους πλήττονται και σε όσους επιχειρούν για να σταματήσουν την καταστροφή.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. No NAME 15:14 26/07/2023

    Το κράτος υποχρεούται να προστατεύσει τους πολίτες και το φυσικό περιβάλλον.
    Μεγα ανακάλυψη και πρωτότυπη πρόταση. Έχετε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο κ. Πεταλωτη? Γιατί ως υπουργός Πασοκ δεν διαπίστωσα καμία πρωτοβουλία εκ μέρους σας για το ΦΛΕΓΟΝ θέμα. Ας κλείσουν το στόμα τους όλοι αυτοί οι πρώην και νυν πολιτικαντες οι οποίοι είναι άσχετοι επί του θέματος, και να αναλάβουν σοβαροί έμπειροι επιστήμονες που γνωρίζουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στο περιβάλλον και σε συνεργασία με καταρτισμενους τεχνοκρατες να προτείνουν τις καλλίτερες λύσεις για τη μείωση των πυρκαγιών.

  2. οκ 10:38 25/07/2023

    κ. Πεταλωτή είστε πολύ αξιοπρεπής για να κάνετε τόσο λαικιστική κριτική…

    καλύτερα ασχοληθείτε με το χάλι του ΠΑΣΟΚ, σε λίγο θα σας περάσει το ΚΚΕ

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.