ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενόψει ευρωεκλογών…

Ακρίβεια, Ασφάλεια και Υγεία στην ατζέντα του ΠΑΣΟΚ - ΚινΑλ

Το βάρος στην ασφάλεια των πολιτών θέλησε να δείξει ότι ρίχνει χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης, που είχε συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. Σήμερα, πάλι, το πρόγραμμά του έχει επίσκεψη στην αγορά και ως εκ τούτου, έμφαση στην ακρίβεια και τους τρόπους αντιμετώπισής της, όπως τους εννοούν στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Μόνο τυχαία δεν ήταν χθες η δήλωση του Γιώργου Νικητιάδη, που σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, υποστήριξε  ότι τα στοιχεία της Eurostat, καταρρίπτουν τα ‘ευχολόγια’ της κυβέρνησης. «Ο ρυθμός αύξησης του πληθωρισμού τροφίμων στην Ελλάδα σε σχέση με την ΕΕ ήταν υπερτετραπλάσιος τον Μάρτιο, 5,4% στην Ελλάδα και μόλις 1,2% στην ΕΕ», είπε, θυμίζοντας παράλληλα ότι η αγοραστική δύναμη των πολιτών κατατάσσεται προτελευταία στην ΕΕ. «Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι ακολουθεί λάθος δρόμο», είπε, καλώντας την να μην παραγνωρίζει τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ και να …αποφασίσει επιτέλους να συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα.

Σε αυτό το μοτίβο, με βάση τα προβλήματα της κοινωνίας και τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για την επίλυσή τους, θα συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία ο Νίκος Ανδρουλάκης που σήμερα επισκέπτεται τη Βαρβάκειο Αγορά, προκειμένου να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τις τιμές των τροφίμων και να απαντήσει …δεόντως στον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, δε, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης, μιλώντας στο Action24, το κόμμα του θα συνεχίσει να μιλά για τα ζητήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες, εντάσσοντας σε αυτά, πέραν από τις προαναφερθείσες ασφάλεια και ακρίβεια, τη δημόσια  υγεία. Ένα θέμα, που αποτελεί προνομιακό πεδίο συζήτησης για την Χαριλάου Τρικούπη, η οποία έχει κάνει ‘σημαία’ της την ανασυγκρότηση του ΕΣΥ. Σε αυτό το πλαίσιο, τόσο ο πρόεδρος όσο και τα στελέχη του κόμματος, θα εξακολουθήσουν να αναδεικνύου τις αδυναμίες του συστήματος σήμερα, αλλά και να επαναφέρουν με κάθε ευκαιρία τις κατατεθειμένες από καιρό προτάσεις του κόμματός τους για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των δημόσιων δομών Υγείας στην χώρα.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.