Neo

Αναβάλλει συναυλία…

Ο λόγος για τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα που εισηγήθηκε αίφνης την αναβολή προγραμματισμένης για τις 29 Απριλίου συναυλίας των μουσικών συνόλων του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου (ΟΠΑΝΔΑ) στο θέατρο Ολύμπια.
Η διοργάνωση της συναυλίας είχε αποφασιστεί τον Μάιο του 2023 από την προηγούμενη ηγεσία του ΟΠΑΝΔΑ και είχε τεθεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Ισραήλ.
Συνεκτιμώντας τις δραματικές εξελίξεις στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, την απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Μουσικών του Δήμου (σ.σ. που εκτιμά ότι σε περίπτωση τέλεσης της συναυλίας, οι συνθήκες πιθανόν να μην είναι ασφαλείς για συντελεστές και κοινό) και τις ανησυχίες που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, κρίθηκε ότι η συναυλία θα πρέπει να αναβληθεί…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ένα άδειο σακάκι είναι ο Δούλας. Άχρηστος και ανίκανος, σαν τον αρχηγό και εντολέα του, τον γιδοβοσκό Νίκο Ανδρουλάκη. Πραγματικά η Αθήνα έχει τον πιο άχρηστο και μ@λάκα Δήμαρχο σε ολόκληρη την Ευρώπη.

  2. No NAME 18:12 02/04/2024

    Ανθρωπαριο, κατώτερος των περιστάσεων. Κρίμα, να κατέχει το θώκο του Δημάρχου Αθηνών.

  3. οκ 11:03 02/04/2024

    αντισημίτης

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.