Neo

Δουκάτο…

Από το ένα θέμα στο άλλο, «τρέχουν» οι συνεργάτες του Χάρη Δούκα στο Δημαρχείο Αθηνών, αφού ο δήμαρχος έχει βάλει σκοπό να κλείνει τη μία μετά την άλλη τις εκκρεμότητες, με τον πλέον επωφελή τρόπο για τους δημότες. Ενώ οι εργασίες γύρω από υποθέσεις του Δήμου ωστόσο, είναι πυρετώδεις, όταν στενοί συνεργάτες του δημάρχου ρωτούνται για θέματα ευρύτερης πολιτικής επικαιρότητας, ακόμα και σε περιόδους όπως αυτή, ιδιαιτέρως πυκνές σε πολιτικές εξελίξεις, και ο ίδιος ο Χάρης Δούκας ουδέποτε έκρυψε την κομματική του ταυτότητα, παραπέμπουν σε αυτό που συνηθίζει να λέει για εκείνους ο Νίκος Ανδρουλάκης χαριτολογώντας. «Εμείς είμαστε ανεξάρτητο Δουκάτο», λένε. Και ο νοών, νοείτω…

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Τρέχουν οι χιλιάδες κλήσεις σε αυτοκίνητα και τραπεζοκαθίσματα στο κέντρο της Αθήνας. Μας έχει διαλύσει ο άχρηστος. Αν δημιουργική πολιτική είναι να διαλύεις τους δημότες με χαράτσια, τέλη και κλήσεις, τότε η Αθήνα είναι τελειωμένη με αυτόν τον γελοίο Δήμαρχο.

  2. No NAME 20:35 06/04/2024

    Μπορεί ο αρθρογράφος να μας αναφέρει μερικά θέματα που τρέχουν?

  3. Όχι Δουκάτο, αλλά πολιτικό αδελφάτο θα την κάνει την Αθήνα ο γελοίος και ανίκανος που εξέλεξε Δήμαρχο η αριστερά και η μεγάλη αποχή.

  4. Το απόλυτο πολιτικό τίποτα, το οποίο κέρδισε τον Δήμο της Αθήνας με την βοήθεια της αριστεράς και της τεράστιας αποχής ρεκόρ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.