ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Κυριαζίδη

Στ. Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός δε χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες που διαθέτει, προκειμένου να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότητα

Ανάρτηση με την οποία σχολιάζει βίντεο από τηλεοπτική εμφάνιση του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Αυτόν τον κύριο τον ξέρετε; Τον ξέρει πολύ καλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι βουλευτής του. Δεν ξέρει αν πρέπει να βάλει το άρθρο "ο" ή "η" μπροστά από το όνομα, όχι το δικό μου, αλλά κάθε πολίτη που έχει διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό από αυτόν», αναφέρει στην ανάρτησή του, επισημαίνοντας ότι «συνεχίζει να είναι βουλευτής της ΝΔ».

«Εδώ και μία εβδομάδα, επίτηδες δεν ζήτησα τη διαγραφή του. Ήθελα να δω αν ο δήθεν φιλελεύθερος κ. Μητσοτάκης έχει από μόνος του τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει από την κοινοβουλευτική του ομάδα έναν ομοφοβικό βουλευτή. Ο πρωθυπουργός δε χαραμίζει ούτε μία από τις 157 έδρες που διαθέτει, προκειμένου να προστατεύσει το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και στην ισότητα όλων των πολιτών της χώρας μας», συνεχίζει και καταλήγει:

«Είναι ο ίδιος πρωθυπουργός που κατεβάζει ένα ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές. Ας αναρωτηθούν οι άνθρωποι του Κέντρου, τι κοινό μπορεί να έχουν με ένα κόμμα που αποτελεί φωλιά για τα πιο άγρια ένστικτα της κοινωνίας μας».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Όταν στα πολιτικά μιας χώρας ,
  όχι μονον απλα εισέρχονται οι ξεξουαλικες προτιμήσεις
  των πολιτικών των διαφόρων κομμάτων ,
  αλλά όπως στον ΣΥΡΙΖΑ ,
  (Τώρα με τον Στέφανο Κασσελακη μας) ….,
  η σεξουαλικη του ιδιοτροπία , περιτππωσης ή ,
  και το δικό του Δικαίωμα (Βεβαίως -βεβαίως )
  γίνεται το πρωτεύον θέμα στην προσπάθεια
  Επικράτησης των πολιτικών ιδεών ;
  Με το οποίο Θέλει ο ίδιος να γίνεται γνωστός !
  Τότε το ποθητό του ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ είναι η
  Ματαιοδοξία και η απαγοητευσης !
  Ακόμη και στους μη στρειτ Έλληνες πολιτες .
  Πράγμα το οποίο δενχρειάζεται ΚΟΛΑΟΥΖΟ .
  Το βλέπουμε όλοι μα τόσο εύκολα !

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.