Neo

Θα βάλουμε γκολ;

«Έτσι όπως μας βλέπεις, θα βάλουμε γκολ;». Με αυτή την ερώτηση απευθύνθηκε στον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, εκλεγμένο ευρωβουλευτή με τη ΝΔ και πλέον υποψήφιο ευρωβουλευτή του δικού του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αμέσως μετά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.
Και αυτό, για να απαντήσει μόνος του μετά, ότι «πρόγραμμα έχουμε, πάθος έχουμε, ομάδα έχουμε», ‘κοιτώντας’ προς τις ευρωεκλογές και τον «καλό, νικηφόρο αγώνα», στον οποίο ο ίδιος αναφέρθηκε. Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι πρωταθλητές, δε λείπουν από την ευρωλίστα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Δίπλα στον Θοδωρή Ζαγοράκη, εξάλλου, παρουσιάστηκε η θρυλική ακοντίστρια Άννα Βερούλη, ενεργό πολίτη μια ζωή και με μακρά παρουσία πλέον στην Τοπική Αυτοδιοίκηση…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. No NAME, μάλλον έχεις δίκιο. Ο Ανδρουλάκης μάζεψε ότι περίσσεψε από την Νέα Δημοκρατία.

  2. ΣΤΑΝ 21:59 08/04/2024

    Ένα χρόνο ήταν και ο Νίκος Παπανδρέου φάνηκε πουθενά

  3. No NAME 13:20 08/04/2024

    Ο Ζαγορακης μπορεί να μας αναλύσει το έργο της θητείας του στο Ευρωκοινοβούλιο? Η Βερούλη επειδή απορρίφθηκε από τη Ν.Δ. χτύπησε τη πόρτα του ΠΑΣΟΚ. Όλοι τρέχουν μήπως και διασφαλίσουν τα 30.000 € το μήνα , γιαυτό ανεξαρτήτως κομματικής επιλογής πρέπει να μαυρίσουμε όλους τους παρατρεχάμενους ποδοσφαιριστές, αθλητές, συνδικαλιστές, ηθοποιούς, celebrities των πρωινάδικων κλπ. Θυμάστε να έχει προσφέρει τίποτα στην Ελληνική κοινωνία ο Χαικάλης, ο Ζαγορακης, Γεωργουλης κλπ? Όλοι τους γυρίζουν από τις Βρυξέλλες με διαμερίσματα, φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς κλπ. Καιρός να τους στείλουμε σπίτι τους.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.