ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάντμπολ

Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν

Μπορεί η τρέχουσα σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ωστόσο οι διοικούντες την ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ γνωστοποίησαν σήμερα (2/5) την παραμονή του Φρεντερίκ Μπουζόν στην τεχνική ηγεσία. Ο Γάλλος τεχνικός, η πρόσληψη του οποίου από τον «Δικέφαλο» ανακοινώθηκε στις 2 Ιανουαρίου, θα συνεχίσει να έχει τα «ηνία» της ομάδας έως το 2026.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπουζόν είναι ο τρίτος προπονητής που βρίσκεται στο «τιμόνι» της Ένωσης μέσα στον τελευταίο χρόνο. Ο Αλέξης Αλβανός αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, μια ημέρα πριν αρχίσει το εφετινό πρωτάθλημα, ενώ τον διαδέχθηκε ο Σέρβος Ντράγκαν Τζούκιτς, τον οποίο αντικατέστησε μεσούσης της σεζόν ο Μπουζόν.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους», ο Γάλλος προπονητής δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο σύλλογος θέλει να συνεχίσουμε. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κλαμπ. Όταν ήρθα τον Ιανουάριο υπήρχε μία μπερδεμένη κατάσταση, αλλά πιστεύω πλέον πως μπορούμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα μαζί. Ευχαριστώ, πραγματικά, για την εμπιστοσύνη. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα, για να αποκτήσουμε δυνατές εμπειρίες και να ζήσουμε με τον κόσμο μας ευτυχισμένες στιγμές».

Η σχετική ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έχει ως εξής: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της μέχρι το 2026 με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος Χάντμπολ, Φρεντερίκ Μπουζόν».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.