ΕΛΛΑΔΑ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Φυλακές Κορυδαλλού: Πιστόλι σε έξι κομμάτια μέσα σε τοίχο κελιού

Το όπλο βρέθηκε με χρήση μεταλλικού ανιχνευτή - Η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Πιστόλι σε έξι κομμάτια βρέθηκε μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού ύστερα από έφοδο που έγινε, τα μεσάνυχτα της Κυριακής του Πάσχα.

Οι Αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιτόπια έρευνα και βρήκαν το όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην Δ΄ Πτέρυγα στους κοινόχρηστους χώρους και στο κελί 113 το οποίο είναι κενό και βρίσκεται υπό κατασκευή.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στο άδειο κελί, βρήκαν επιμελώς κρυμμένο εντός κτισμένου τοίχου ένα πιστόλι και γεμιστήρα με 19 φυσίγγια των 9mm.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Μεταμεσονύχτιες ώρες, σήμερα Κυριακή 5 Μαΐου 2024, σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν όπλο σε κενό, υπό κατασκευή, κελί του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού.

Ειδικότερα, έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους κοινόχρηστους χώρους αλλά και στο εν λόγω κελί, βρέθηκε πιστόλι και γεμιστήρας -19- φυσιγγίων, επιμελώς κρυμμένα εντός κτισμένου τοίχου.

Το όπλο βρέθηκε με χρήση μεταλλικού ανιχνευτή και κατόπιν διάτρησης του τοίχου, ενώ διαπιστώθηκε ότι ήταν λυμένο σε επιμέρους τμήματα, τα οποία ήταν τυλιγμένα σε -6- αυτοσχέδια δέματα.

Σημειώνεται ότι το εν λόγω κελί είναι κενό από τον Αύγουστο του 2023.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορυδαλλού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.