ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσε τον Πρωθυπουργό να αποπέμψει τον Άδωνι Γεωργιάδη

Στ. Κασσελάκης: Ας δουν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου, που παγιδεύτηκαν ψηφίζοντας ΝΔ, ποιος διαχειρίζεται την υγεία τους

«Ο πρωθυπουργός θεωρεί πράξη "μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης" το να πουλάς δήθεν χειρόγραφα του Ιησού. Άρα η αποπομπή του -πολιτικού απατεώνα κατά τον ίδιο τον πρωθυπουργό- υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη είναι επιβεβλημένη», σημειώνει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Θα τον αποπέμψει; Φυσικά όχι. Όπως δεν απέπεμψε τη φιλοναζί υποψήφια ευρωβουλευτή του, τον ομοφοβικό βουλευτή του, τον υφυπουργό του που θεωρεί ότι η γυναίκα είναι μόνο για να γεννάει, την υποψήφια ευρωβουλευτή που διακηρύσσει ότι "τα παιδιά στα Τέμπη τα σκοτώσαμε όλοι μαζί"», υπογραμμίζει, σχολιάζοντας πως «η αλαζονεία του "41%" είναι που κρατάει όλους αυτούς τους απίθανους στο κυβερνητικό άρμα».

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης τοποθετήθηκε στο υπουργείο Υγείας με έναν στόχο: τη διάλυση του ΕΣΥ προκειμένου το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιηθεί πλήρως. Όμως δεν θα το πουλήσουν για "μόνο 20 ευρώ" όπως το βιβλίο με τις δήθεν επιστολές. Η Υγεία είναι γι' αυτούς business.

Κι αν αντιδρούν γιατροί και νοσηλευτές; Βαφτίζονται "κάφροι" και "ανθρωπάκια"», αναφέρει και καταλήγει:

«Ας δουν οι άνθρωποι του προοδευτικού κέντρου, που παγιδεύτηκαν ψηφίζοντας ΝΔ, ποιος διαχειρίζεται την υγεία τους».

" Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά case studies της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ: ΛΑΡΚΟ "

« Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά case studies της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ: ΛΑΡΚΟ », υπογραμμίζει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

« Πριν από τέσσερα χρόνια υπόσχονταν στους ανθρώπους της ΛΑΡΚΟ νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη της εταιρείας. Έφεραν σχετικό νόμο. Και δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τον ίδιο τους τον νόμο! Σήμερα ανακοινώνουν λουκέτο. 700 οικογένειες στον δρόμο », σημειώνει.

« Οι άνθρωποι όμως δεν είναι αριθμοί. Είναι η προσωπική ιστορία του καθενός. Είναι ο Γιάννης, 55 ετών, καρκινοπαθής με παιδί ενάμιση έτους, που οι θεραπείες του καλύπτονταν από ασφαλιστήριο συμβόλαιο της ΛΑΡΚΟ. Και τώρα μένει στον αέρα », αναφέρει και συνεχίζει:

« Είναι ο Γιώργος, που είχε πάθει εγκαύματα σε εργατικό ατύχημα στο εργοστάσιο, τα οποία μετατράπηκαν σε καρκινώματα. Έχει κάνει δύο επεμβάσεις, είναι 45 ετών και έχει 4 παιδιά. Το μεγαλύτερο πηγαίνει γυμνάσιο. Το μικρότερο νηπιαγωγείο. Ξαφνικά, οι ζωές τους στο πουθενά ».

« Έχω δει αυτές τις ανθρώπινες ιστορίες από κοντά και αυτοί οι άνθρωποι ζητούν μόνο εν πράγμα. Να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό. Δεν έχει καταδεχτεί να τους δει εδώ και χρόνια. Την τελευταία στιγμή, τώρα που κλείνει η εταιρία ζητούν μια τελευταία ευκαιρία να του μιλήσουν. Κύριε Μητσοτάκη συναντήστε τους », καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.