ΕΛΛΑΔΑ

Οκτώ οι «μνηστήρες»

Κατατέθηκαν οι προτάσεις για το εργοστάσιο απορριμμάτων στο Γραμματικό

Οκτώ εταιρείες ή κοινοπραξίες κατέθεσαν πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στο Γραμματικό.

Κατατέθηκαν οι προτάσεις για το εργοστάσιο απορριμμάτων στο Γραμματικό

Η ετήσια ποσότητα των προς διαχείριση απορριμμάτων του εργοστασίου εκτιμάται σε 127.500 τόνους, αλλά η τελική ετήσια ποσότητα θα προσδιορισθεί στον ανταγωνιστικό διάλογο.

Η σύμβαση θα έχει διάρκεια 27 ετών, αλλά η ακριβής συνολική διάρκεια και οι όροι για ενδεχόμενη παράταση της σύμβασης θα καθορισθούν, επίσης, στη διάρκεια του ανταγωνιστικού διαλόγου και θα προσδιορισθούν περαιτέρω στην πρόσκληση υποβολής δεσμευτικών προσφορών.

Προτάσεις κατέθεσαν οι:

1. ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – ΗΛΕΚΤΩΡ

2. ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή – ΔΕΗ

3. J&P ΑΒΑΞ – ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ

4. ARCHIRODON Group NV – INTRAKAT – ENVITEC

5. NOVAERA

6. ΜΕΤΚΑ – Χρ. Δ. Κωνσταντινίδης

7. ΕΡΕΤΒΟ – ΔΟΜΟΣΠΟΡ - ΕΓΝΩΝ

8. ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η υποβολή φακέλων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και για τα υπόλοιπα τρία έργα στη Νοτιοανατολική και Δυτική Αττική.

Η κατάθεση των προτάσεων έγινε με τη... συνδρομή της αστυνομίας, καθώς αστυνομικές δυνάμεις έχουν δημιουργήσει κλοιό γύρω από το κτήριο του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου του Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), ενώ συγκεντρωμένοι στο χώρο ήταν εργαζόμενοι στους δήμους, που διαμαρτύρονται για την εκχώρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων με τη διαδικασία των ΣΔΙΤ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.