Συστατικά
(για 4 άτομα)
2 κολοκύθια μεγάλα
2 αγγούρια μεγάλα
ελαιόλαδο
για τη σάλτσα:
3 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 κ. σούπας μηλόξυδο
1 κ. γλυκού μαρμελάδα
2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
αλάτι χοντρό
πιπέρι φρέσκο
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
Βράζουμε τα κολοκύθια ολόκληρα σε κοχλάζον αλατισμένο νερό για 4 λεπτά, στραγγίζουμε και τα κρυώνουμε. Τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με το εργαλείο του ξεφλουδίσματος ή με ένα μαχαίρι.
Κόβουμε με τον ίδιο τρόπο και τα αγγούρια.
Βάζουμε τα κολοκύθια και τα αγγούρια σε μία σαλατιέρα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
«Είμαστε τώρα στη διαδικασία ανανέωσης του ΣΥΡΙΖΑ, επέκτασης της βάσης μας», «είναι ...
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα