ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ»

«Να σταματήσουμε τη συζήτηση για την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Αυτοί που συντηρούν τη συζήτηση αυτή, πιστεύω, το κάνουν για προεκλογικούς λόγους».

Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ απαντώντας σε ερώτηση της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αννυς Ποδηματά στο πλαίσιο του Οικονομικού Διαλόγου με τα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του ΕΚ.

Ο κύριος Γιούνκερ πρόσθεσε ακόμα ότι «η Ελλάδα χρειάζεται να καταβάλει έντονη και εντατική προσπάθεια - μια πραγματική προσπάθεια ανάπτυξης η οποία είναι εύκολη στα λόγια αλλά δύσκολη στην πράξη. Μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε η Ελλάδα να αποδείξει ότι οι προσπάθειές της δεν είναι μάταιες».

Νωρίτερα πάντως είχε δημοσιοποιηθεί συνέντευξη του προέδρου του Eurogroup στη βελγική εφημερίδα «La Libre Belgique», με τίτλο «Η ΕΕ πρέπει να βοηθήσει την Ελλάδα να ανακάμψει» και δήλωση του Γιούνκερ ότι «πρέπει να οριστεί ένας Επίτροπος για την ανοικοδόμηση της Ελλάδας».

O επικεφαλής του Eurogroup γνωστοποίησε ότι η τελική απόφαση για την επικύρωση του νέου προγράμματος δανεισμού της Ελλάδας θα ληφθεί στην επόμενη σύνοδο του Eurogroup, στις 12 Μαρτίου.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ | Matrix 24 29/02/2012

    […] «ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ» Tweet(function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.