MEDIA

ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ

Διαφορετική κατάληξη από εκείνη που ήλπιζαν οι εμπνευστές του είχε ένα αστείο σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη, από τους συντελεστές της τηλεοπτικής «Συντέλειας», του Σκάι.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, που ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, εξήγησε -κλαίγοντας- ότι σε διάλειμμα, ανοίγοντας την πόρτα για να βγει από το στούντιο βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα ζευγάρι μαύρα γάντια του μποξ, που φορούσε ένας άνδρας που είχε ριγμένη στους ώμους του την ελληνική σημαία.
Ήταν ο -κατά τα άλλα- συμπαθής συνεργάτης της σατιρικής εκπομπής, που «αιφνιδιάζει» τα πολιτικά πρόσωπα που είναι καλεσμένα στο σταθμό. Αυτή τη φορά, όμως, η αντίδραση της βουλευτή έδειξε ότι υπερέβη τα εσκαμμένα. Η Λιάνα Κανέλλη αποχώρησε εξοργισμένη από την εκπομπή και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα για να αιτιολογήσει την αντίδρασή της και να πει ότι δεν μπορεί να επιτρέψει να αστειεύονται με το φασισμό και τη βία που έχει υποστεί στο παρελθόν -όταν ο Χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης τη χαστούκισε σε ζωντανή μετάδοση. «Μη εξοικειώνεστε με το τέρας», είπε.

Το περιστατικό σχολίασε το γραφείο τύπου του ΚΚΕ. «Το θέμα "Χρυσή Αυγή" δεν προσφέρεται για φάρσες και από αυτή την άποψη δεν δικαιολογείται το "αστείο" σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΪ», αναφέρει το κομμουνιστικό κόμμα. «Το γεγονός δείχνει ότι ο χαρακτήρας αυτής της φασιστικής οργάνωσης ως όπλου κατά των εργαζομένων και υπέρ του κεφαλαίου δεν έχει γίνει αντιληπτός από εργαζόμενους. Ακόμα χειρότερο είναι αν έχει γίνει και παρόλα αυτά λανσάρεται ως αστείο», υπογραμμίζει.

Επιπτώσεις και στον Παναθηναϊκό

Εξαιτίας του επεισοδίου, η Λιάνα Κανέλλη παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», πρόεδρος της οποίας είναι ο ιδιοκτήτης του Σκάι, Γιάννης Αλαφούζος.

H δήλωσή της:

«Κύριε Πρόεδρε και αγαπητά μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Προφανώς δεν μπορώ να παραμείνω μέλος του σωματείου σας. Υποβάλλω την παραίτησή μου, με επίγνωση ότι δεν θα έλθει δα και η συντέλεια, δια της απουσίας μου,να υπονομεύσει τις προσπάθειές σας για τον αγαπημένο μου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Καλή επιτυχία απόψε και συνεχώς στην ομάδα μας.

Λιάνα Κανέλλη

Βουλευτής ΚΚΕ Α΄ Αθήνας (κατά τη βούληση των ψηφοφόρων)

Παναθηναϊκός. Πάντα. Κατά τη δική μου βούληση και ψυχή».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.