MEDIA

Το χιουμοριστικό στόρι έγινε είδηση

Τεράστια γκάφα του ANT1!

Στο δελτίο ειδήσεων του Αντέννα, έπαιξαν είδηση εμπλέκοντας ακόμα και το Δήμαρχο, ένα στόρι που γράφτηκε σε χιουμοριστικό σάιτ!

Τεράστια γκάφα του ANT1!

Πριν από λίγες ημέρες, το χιουμοριστικό σάιτ «Το κουλούρι» δημοσίευσε μια είδηση με τίτλο: «Υπερσύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο στο όρος Γκιώνα χτίζουν αραβικά funds». Μάλιστα φιλοξενούσε δηλώσεις του... πρίγκιπα, ενώ δεν παρέλειψαν να τον ρωτήσουν αν θα είναι ο εκπρόσωπός του ο Τσάκας (γνωστός από την εμπλοκή του στον Παναθηναϊκό). Αλλά ούτε τότε υποψιάστηκαν ότι επρόκειτο για αστείο...

Όπως έγραψε η lifo.gr, τη χιουμοριστική αυτή είδηση, λοιπόν, έκαναν θέμα στον ΑΝΤ1, που έπαιξε στο δελτίο ειδήσεων!

Η είδηση τελείωνε ως εξής:

«Είμαι πολύ τυχερός», μας τόνισε ο πρίγκηπας με ένα πονηρό χαμόγελο, «που κάνω αυτό το project σε καιρούς κρίσης γιατί έτσι πετυχαίνω πολύ καλές συνεργασίες σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και στο τέλος θα βγούμε όλοι κερδισμένοι.». Τέλος, ερωτηθείς για τις πληροφορίες που θέλουν τον Βλάση Τσάκα να τον εκπροσωπεί και να αναλαμβάνει το management του χιονοδρομικού κέντρου ο πρίγκηπας αρκέστηκε να σχολιάσει «Δεν νομίζω πως θα ενδιέφερε τον Βλάση κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι θα σπαταλά όλο του τον χρόνο φτιάχνοντας kickers με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικεντρωθεί στα καθήκοντα του.»

Ο ΑΝΤ1 πήρε την... είδηση, μίλησε με το Δήμαρχο κι ένα σωρό ειδικούς και παρουσίασε το ρεπορτάζ.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.