ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για τα playoff της Ευρωλίγκα

Αλβέρτης: «Έτοιμοι για μεγάλες μάχες»

Μιλώντας για τις επικείμενες μάχες με την ΤΣΣΚΑ, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έριξε σύνθημα πρόκρισης.

Ολα όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού: "Είμαστε έτοιμοι για τη φάση των 8. Ξεκινάμε τα ματς στη Μόσχα, απέναντι σε ομάδα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία έως τώρα, με εμπειρία και μεγάλα κορμιά. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας.

Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας. Πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση, όχι για πλάκα. Έχουμε στοιχεία που θέλουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας για να προβληματίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Αν τα καταφέρουμε να τα περάσουμε, θα είναι πολύ καλό.

Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε δώσει πολύ καλές μάχες στα ματς που έχουμε παίξει. Έχουμε κάνει κάποια πράγματα που έχουμε ζητήσει. Είμαστε έτοιμοι για αυτή τη σειρά. Θα δούμε τι θα κάνουμε".

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε: "Μπήκαμε στα play offs. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η ΤΣΣΚΑ είναι πάντα στο προσκήνιο τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι γεμάτη ομάδα και στους ψηλούς και στην περιφέρεια και διαθέτει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Εμείς θέλουμε να προκριθούμε στο Final-4 και γι αυτό θα πρέπει να ανεβάσουμε επίπεδο. Αυτό γίνεται στα τελευταία μας.

Παίζουμε καλύτερα τον τελευταίο καιρό. Να γίνουν καλά παιχνίδια και θα δούμε στο τέλος τι θα μπορούμε να κάνουμε. Είναι μια σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες. Θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μέσα από κάθε ματς θα βλέπουμε τις απαντήσεις. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Όλες οι κατηγορίες των στατιστικών που για εσάς μπορεί να μην παίζουν κάποιο ρόλο είναι για εμάς αυτές που θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί".

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.