Neo

Περί ...παλαιοκομματικής συμπεριφοράς

Χωρίς τέλος είναι η κόντρα του Γιάννη Σγουρού με την Ρένα Δούρου στον δρόμο προς τον ΄β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών αύριο για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Όσο όμως και αν δικαιολογείται η πόλωση, λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης, μερικά πράγματα ξεπερνούν τα εσκαμμένα.

Το να κατηγορεί για παράδειγμα ο Γιάννης Σγουρός τη Ρένα Δούρου για ...παλαιοκομματική συμπεριφορά! Ο περιφερειάρχης έκανε λόγο για μία «καθαρά κομματική εντολή», στη βάση της οποίας πολιτεύεται η ανθυποψήφιά του, αφού «θεωρούν ότι αν κερδίσουν την Περιφέρεια, θα γίνει ανατροπή του Συστήματος», όπως είπε, μαρτυρώντας εμμέσως ότι ο ίδιος δεν πιστεύει ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Και άλλα, βαριά, είπε ο κ.Σγουρός, καταλογίζοντας στην κ.Δούρου ότι έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, κατηγορώντας την ότι τον κατασυκοφαντεί και ψεύδεται, αποδίδοντάς της αδυναμία και πολιτική ανηθικότητα, αρνητική διαφήμιση, έλλειψη γνώσης και εμπειρίας κ.α. Αλλά, αυτά προφανώς δεν είναι «παλαιοκομματική συμπεριφορά» για τον κ.Σγουρό. Είναι νέο ήθος στον τρόπο του πολιτεύεσθαι...

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ε.Στ. 14:25 24/05/2014

    Το αστείο δεν είναι ότι κατηγορεί ο Σγουρός την Δούρου για παλαιοκομματική συμπεριφορά. Αστείο είναι που κατηγορεί η Δούρου, που υποτίθεται ότι είναι ένα άφθαρτο και καινούργιο πρόσωπο τον Σγουρό για παλαιοκομματισμό, τη στιγμή που πολιτεύεται με προδιαγραφές παρελθόντος (παιδάκια στην αγκαλιά, μαμά στο εκλογικό κέντρο, ένα βήμα πίσω όλοι, Περονική συμπεριφορά, κρασάκι με τον Μαρινάκη, deal κάτω από το τραπέζι, άπειρες αφισοκολλήσεις, photo shop κλπ.).

  2. papasmiris 10:34 24/05/2014

    Σιγά βρε Neo!Στο τέλος θα ανακηρύξετε την αρθρογράφο σας Κα.Δούρου σε Ζαν Ντάρκ της πολιτικής σκηνής.Ελεος πια μ αυτόν τον φιλοσυριζαισμό σας.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.