Neo

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει … Βενιζέλο

Την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για συμφωνία και την προοπτική ενός δημοψηφίσματος, στηρίζουν στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, μη αντιλαμβανόμενοι τον λόγο για τον οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα η γνώμη του λαού.

«Εμείς σαν Κίνημα, δεν θέλουμε να κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια που έκαναν στον Γιώργο Παπανδρέου, παρά το ότι διαφωνούμε για το ότι υπήρξε σε συμβολικό επίπεδο μίαδεξιά στροφή του ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης.

Όσο για το αν αυτό θα απειλούσε την κυβέρνηση; «Σήμερα δεν υπάρχει Βενιζέλος μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που με την παρέα του θα ρίξει την κυβέρνηση», λέει.

Και ο νοών νοείτο…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ir.mfl 11:25 08/05/2015

    Αναρωτιέμαι αυτές τις μέρες αν ήταν στο σχεδιασμό Σαμαρά οι εκλογές του Ιανουαρίου…..το ότι ζήτησε τετράμηνη παράταση για την αξιολόγηση και ολοκλήρωση του μνημονίου του εξασφάλιζε να πετύχει σε αυτά πριν την προεδρική εκλογή……ο Βενιζέλος είναι ο πρώτος που έριξε τη ρουκέτα των πρόωρων εκλογών πριν το κλείσιμο της συμφωνίας για λόγους προσωπικής πολιτικής επιβίωσης μια και η αμφισβήτηση της θέσης του στο Πασόκ είχε φουσκώσει για τα καλά…..θυμόμαστε τι κατέγραψε να λέει ο Ρήγας σε κάποιο τηλεφώνημα με βίντεο που πρόλαβε και τράβηξε υπάλληλος της ΕΡΤ…άλλο που παρίστανε μετά ο Βενιζέλος ότι συμβούλευε τον Τσίπρα να μην προκαλέσει εκλογές……αυτόν τον άνθρωπο της απόλυτης ίντριγκας τον πληρώνει πολύ ακριβά η χώρα…..σαν αυτόν πράγματι δεν πρέπει να υπάρχει άλλος…..μόνο ο Βαρουφάκης τον συναγωνίζεται σε ναρκισσισμό και περιφρόνηση της διαφορετικής άποψης αλλά όχι σε αυτό το βαθμό πιστεύω….ελπίζω δηλαδή…..

  2. Ε.Στ. 11:06 08/05/2015

    Και να σκεφτείτε ότι ο Βενιζέλος διόρισε εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, τον μπατζανάκη του κ. Καρχιμάκη Χρήστο Παπουτσή με μισθό 10.000 ευρώ.

    • freeman 12:51 08/05/2015

      Μπράβο Καρχιμάκη, ο Βενιζέλος πήγε να σε εξαγοράσει εκμεταλευόμενος το Αντιπροεδριλίκι του & μοιράζοντας τα λάφυρα της εξουσίας του (όπως κατάφερε με πολλούς Δελφίνους και κομματόσκυλα που τον προσκύνησαν για μια θεσούλα ) ΑΛΛΑ εσύ άντεξες και δεν μας πρόδωσες .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.