ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αποστολή μας η οριστική έξοδος της Ελλάδας από την κρίση»

Παππάς: Χρειάζεται πολιτική λύση

«Αποστολή μας είναι η οριστική έξοδος της Ελλάδας από την κρίση και η αποφυγή περιπετειών για όλη την Ευρώπη», τονίζει σε αποκλειστική δήλωσή του στην Αυγή της Κυριακής ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.

Προσθέτει ότι  «οι προηγούμενες συνταγές δεν το πέτυχαν».

«Η Ελλάδα», τονίζει ο κος Παππάς,« έχει άποψη, προτάσεις, αποφασιστικότητα, να συνεργαστεί με τους εταίρους για να ξεφύγει από την εξοντωτική λιτότητα με βιώσιμο χρέος και κοινωνική συνοχή. Χρειάζεται πολιτική λύση».

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. N.MAN. 15:28 14/06/2015

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΗ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ…!!!
    Ψηφίσαμε τον Τσίπρα,
    ενάντια στην Σαμαρική ‘’αλλοφροσύνη’’ και την εγκληματική μεθόδευση! Γίναμε και εμείς θύματα του βρώμικου ποταμού της προδοσίας, των μεθοδεύσεων, της παραπληροφόρησης και προτιμήσαμε το μη χείρον…? Και τώρα που μάθαμε την αλήθεια τι σκοπεύουμε να κάνουμε?
    Θεωρούμε ότι όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν μας εκφράζουν?
    Όχι βέβαια ! Επιστρέφουμε στις ρίζες μας. Εκεί που μεγαλώσαμε και νοιώσαμε ότι υπάρχει δημοκρατία ,κοινωνική δικαιοσύνη και φροντίδα.
    Γυρίζουμε ξανά κοντά σε αρχές και ελπίδες. Όλοι μαζί πάμε εμπρός για μια νέα πατρίδα, δική μας ,περήφανη, με ευνομία και ισότιμη φοροδοτική υποχρέωση. Παμε μαζί, για μια Ελλάδα με ίσες ευκαιρίες , με διαφάνεια και αξιοκρατία και με τον ΕΝΤΙΜΟ πρόεδρό μας, που θυσιάστηκε για να μη χρεοκοπήσουμε.
    Αν σήμερα ήταν ακόμη ο Γιώργος Παπανδρέου η Ελλάδα μας θα είχε σωθεί και θα ήταν πάλι περήφανη και χαμογελαστή.
    Εμπρός όλοι μαζί στο ΚΙΝΗΜΑ της ελπίδας και της ανανέωσης !!!

  2. NB 15:20 14/06/2015

    ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ? ΕΛΕΓΕΣ ΠΙΝΟΣΕΤ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!

    *Πως θα εξηγήσει ο κ. Τσίπρας, ότι το μνημόνιο,
    οι νόμοι, οι διαρθρωτικές αλλαγές και η φοροδοτική ισότητα , η παράταση, τα επιτόκια, ο Παπανδρέου σώσανε την Ελλάδα από την χρεοκοπία? Ναι ! ο Παπανδρέου ο Τσολάκογλου κι ο Πινοσέτ, έσωσαν την Ελλάδα από την άθλια , βρόμικη και ύποπτη συμπεριφορά του Καραμανλή και των Καραμαλάκηδων?
    *Πως θα εξηγήσει τώρα για τις ΝΕΕΣ φορολογίες που είναι υποχρεωμένος να εφαρμόσει και τα νέα ΜΝΗΜΟΝΙΑ που θα μας φορτώσει αντί να σχίσει τα παλιά?
    *Ποιος ‘’καλλιεργεί’’ και τρέφει τον φασισμό που έχει μέσα του, όπως τον εξέφρασε και τον εκφράζει , η πρόεδρος του κοινοβουλευτικού ‘’κόμματός’’ της, Ζωή, κόρη του δημόσιου κατήγορου Νικολάου και των ‘’μητρικών επιδομάτων’’ της απερίγραπτης οικογενειακής συμπεριφοράς των ‘’ γαλαζο-αριστερών’’ Κωνσταντοπουλέων?
    *Παράνομα επιδόματα ανηλίκων (38χρονων) κορασίδων εισέπρατταν οι…μη προνομιούχοι ‘’αριστεροί’’ των φημισμένων υπερασπιστών δικηγορικά, μεγάλου τμήματος των παράνομων εχθρών της κοινωνίας και της Ελλάδας?

  3. NB 15:19 14/06/2015

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

    Ποιος αμφισβητεί πλέον το δίκιο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, τον αγώνα που έκανε να υψώσει το ανάστημά του και να αγωνιστεί για τη σωτηρία της Ελλάδας?
    * Ποιος πλέον αμφισβητεί το πόσο πιο ήρεμα, πιο μαλακά, πιο ανώδυνα θα είχαμε αντιμετωπίσει με επιτυχία, όλα όσα σήμερα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη και το μέλλον δυσοίωνο για εμάς και τα παιδιά μας?
    *Ποιοι μας ξεσήκωσαν εναντίον του υποσχόμενοι ‘’Παραδείσους και ρύζι’’?
    *Γιατί αφού όλα με τον Γιώργο ήταν λάθος, όπως μας έλεγαν , σήμερα αγωνίζονται να εφαρμόσουν, ένα μέρος από αυτά που είχε αποφασίσει?
    *Γιατί ξεπουλάνε την πατρίδα μας?
    *Κι όμως ξεπουλήσαμε τον Γιώργο Παπανδρέου, που είχε το θάρρος και τον ανδρισμό να πεί το νέο ΟΧΙ στους ‘’αιρετούς φασίστες’’ ΜΕΡΚΟΖΥ της κεντρικής και όχι μόνο νεοφασιστικής Ευρώπης?
    Και κανείς δεν μιλά σήμερα για το έγκλημα που διεπράχθη όταν ‘’έδιωξαν’’ τον Παπανδρέου!!!!
    Μαυροκόκκινα σκουλήκια, μεταλλαγμένα εθνοκτόνα παράσιτα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.