Neo

Ξύπνησες …νωρίς!

Ευθεία επίθεση κατά της ευρωβουλευτού του ΠΑΣΟΚ Εύας Καϊλή εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, στέλεχος, σήμερα, του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Τη θεωρεί, εξάλλου, μία εκ των υπαιτίων για την ανατροπή της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου το 2011.

Αφορμή για την αντίδραση του κ.Καρχιμάκη στάθηκε η εισήγηση της κ.Καϊλή σε εκδήλωση για την ενότητα της Σοσιαλδημοκρατίας προχθές Τετάρτη. Αναφερόμενος ειδικά στα λεγόμενα της ‘πράσινης’ ευρωβουλευτού ότι «έχουμε ευθύνη να μην χάσουμε την ευκαιρία», ρώτησε με ανάρτησή του στα social media : «Για την ευκαιρία όμως που αξιοποίησες για την ανατροπή της εκλεγμένης με 44% σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης Παπανδρέου, θα μας πεις κάτι;».
Αμέσως μετά, πέρασε στην ευθεία επίθεση : «Καϊλή νωρίς ξύπνησες», έγραψε, «την ευκαιρία την υπονόμευσες πολιτικά παίζοντας το παιγνίδι των πολιτικών σου φίλων και άλλων δυνάμεων το 2011. Τώρα μας θυμίζεις το ορφανό που εκτέλεσε τους γονείς του και τους θρηνεί».
Ο κ.Καρχιμάκης, απέδωσε υποκρισία στην ευρωβουλευτή, υποστηρίζοντας ότι είναι το πλέον ακατάλληλο πρόσωπο να μιλήσει για το θέμα. Παρέπεμπε μάλιστα με την ανάρτησή του σε δημοσίευμα της 1ης Νοεμβρίου 2011, όταν ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τότε, η κ.Καϊλή ζητούσε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με άλλον πρωθυπουργό…

12 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κύριοι και κυρίες του ‘’ΠΑΣΟΚ’’,

    Εσείς και για σας, τι να πρωτοθυμηθεί και τι να..αποκρύψει κανείς.
    Να θυμηθούμε τις υπονομεύσεις, του πληθωρικά ατάλαντου Βενιζέλου, τις ίντριγκες του λαλιώτικου ΄΄βρέφους’’ και τις γειτονο-μιλτιαδο-παπάρες? Τις ευκαμψίες και τους αλληθωρισμούς τόσο με τη δεξιά όσο και με την ‘’αριστερά’’? Οι μισοί με τον Σαμαρά και οι άλλοι ..μισοί με τον Σύριζα?
    Δντής της ορχήστρας ο πολλαπλός πράκτορας ‘’ΑΣΤΡΙΤΗΣ’’ ο δηλητηριώδης ,που θέλει σώνει και καλά να γυρίσει να συνεχίσει τα βρόμικα και άθλια παραπολιτικά παιχνίδια του ΔΙΧΑΣΜΟΥ και της ψευτιάς?
    Θα γυρίσουμε πάλι πίσω στον ‘’αστερισμό’’ της ΑΥΡΙΑΝΗΣ των κουράδων και των παραπολιτικών μιασμάτων και θηραμάτων?
    Με τις «κλεμμένες» ψήφους του κινήματος ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ…
    Λαλιώτικα και πάντα αλλιώτικα, από τους έντιμους κανόνες, «υποκλέψατε» την ψήφο πολλών εν ονόματι ..ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Τελικά είστε προσωρινοί και αξιολύπητοι…!!!

  2. ΝΜαν. 18:47 20/11/2015

    Τρελαίνονται όλοι, γιατί ΔΕΝ ΛΙΠΟΤΑΧΤΗΣΕ!

    Γιατί έμεινε και αγωνίστηκε ΜΟΝΟΣ του ενάντια, στους εκτός και στους εντός ‘’τρομοκράτες’’ της πατρίδας μας.
    Και η Αλήθεια έλαμψε και όλοι μάθαμε τα έργα και τις ημέρες των πουλημένων και των διεφθαρμένων. Μάθαμε ότι όλοι μαζί οι επίορκοι συνασπίστηκαν σε ένα αντιμνημονιακό αγώνα κατά του Παπανδρέου και ΣΗΜΕΡΑ ‘’έγιναν’’ ΟΛΟΙ μνημονιακοί μέχρι..κόκκαλο.
    Η ΠΛΗΡΗΣ δικαίωση του ΕΝΤΙΜΟΥ πολιτικού του ανθρώπου που ξέρει να αγωνίζεται και να θυσιάζεται.
    Αυτή είναι η αλήθεια και η ΤΙΜΗ….!

  3. ΚΤ 18:27 20/11/2015

    Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι να ασχολείται κανείς με λολίτες !!!

  4. KT 18:24 20/11/2015

    Den j;erv p;oso sobar;o e;inai na asxole;itai kane

    • Της δίνει αξία πράγματι αλλα μη νομίζεις ότι έχει απομεινει και τίποτα σπουδαίο στο ΠΑΣΟΚ! Αποφάγια του παρελθόντος και μια παραγκα με μικρομέγαλα γυρω απο την Φωφη. Οι περισσοτεροι μοιράζουν παραπολιτικά με την μουτσούνα τους για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους. Σου λεει, έγινε πολιτικος παραγων π.χ. ο Μανώλη Οθωνας υφυπουργος β κατηγοριας του Παπουτση. Αστα να πανε….

  5. ……Ηλίθιοι ….!!!!…. Νάνοι ….!!!!….Ανδράποδα….!!!…
    Αν βουτήξετε την γλώσσα στο μυαλό σας θα διαπιστώσετε…!!!…
    Ηλίθιοι..Νάνοι..Ανδράποδα..
    …1ον…Ότι η κομματική περίοδος του ΠΑΣΟΚ από 2004 έως 2011 …!!!…
    Αυτή ήταν μια Πολιτικά Νεκρή περίοδος για την σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και όλοι Μαζί που κάνουν την ΔΗΜ.ΣΥΜΠΑΡ…!!!…
    Αυτή την περίοδο το ΠΑΣΟΚ είχε Πρόεδρο τον Γιώργο Παπανδρέου…!!!….
    Και όλα τα ΤΣΙΡΑΚΙΑ του πολιτικού συστήματος ….!!!!….
    Ως υποτακτικοί της 4ης εξουσίας ….!!!…Δεν αναφέρουν ούτε καν το όνομα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου…!!!…
    Κατ εντολή του συστήματος των εκδοτών των Μ Μ Ε και των Τραπεζιτών…!!!!…
    Ηλίθιοι .. Νάνοι .. Ανδράποδα..
    …2ον…Ότι η κυβερνητική περίοδος 2009 έως 2011 …!!!…
    Η Τ Α Ν .Περίοδος των μεγάλων μεταρρυθμίσεων για την Ελληνική Κοινωνία.
    Για το Κράτος Δικαίου…!!!…Και έγινε με κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ…!!!…
    Τα Ανδράποδα -Ο Μ Ω Σ – του ΠΑΣΟΚ και του Πολιτικού Συστήματος των Κομμάτων ….!!!..
    …!!!…Δεν αναφέρουν τον όνομα του Πρωθυπουργού εκείνης της περιόδου του 2009 έως 2011 των μεγάλων μεταρρυθμίσεων του Γιώργου Παπανδρέου ….!!!…
    Γ Ι Α Τ Ι …Είστε …Αμορραλιστές και Μικρόψυχοι…
    Γ Ι Α Τ Ι …Ηλίθιοι και Νάνοι…!!!…Δεν Γνωρίζετε ότι …!!!… Δεν Υπάρχει οργανωμένη Κοινωνία χωρίς να έχει τον Αρχηγό της …!!!…
    …!!!….Ηλίθιοι .. Νάνοι …και Ανδράποδα…..!!!!…
    Την περίοδο 2004 έως 2011 ….!!!!… Το ΠΑΣΟΚ είχε εκλεγμένο πρόεδρο από τον Λαό του ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπανδρέου …!!!…
    Και στις εκλογές του 2009 οδήγησε το ΠΑΣΟΚ σε νίκη με ποσοστό 44% …!!!…
    Ηλίθιοι.. Νάνοι …και Ανδράποδα..!!!…
    Την περίοδο 2009 ..2011 ….!!!..
    Η χώρα έχει κυβέρνηση , την Κυβέρνηση των μεγάλων μεταρρυθμίσεων .. …!!!…Με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου ….!!!…
    …!!!…Που έσωσε την χώρα από την χρεοκοπία..!!!!..Αμοραλιστές και Μικρόψυχοι ….Ηλίθιοι ….!!!!…. Νάνοι ….!!!!….Ανδράποδα….!!!…
    20/11/2015 Νίκος Γκαρέλης

  6. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ….

    «Δεν το δέχομαι» απάντησε ο Παπανδρέου. «Αποκλείεται να το κάνει αυτό ο Βαγγέλης».
    Η εξώθηση σε παραίτηση
    Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, λίγη ώρα πρoτού επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Παπανδρέου μίλησε με στενό συνεργάτη του που βρισκόταν στην Αθήνα. «Να περιμένεις δήλωση Βενιζέλου κατά του δημοψηφίσματος προτού κατέβεις από το αεροπλάνο» τον προειδοποίησε κρίνοντας από κινήσεις και μυστικές συνεννοήσεις «βενιζελικών βουλευτών».
    «Δεν το δέχομαι» απάντησε ο Παπανδρέου.
    «Αποκλείεται να το κάνει αυτό ο Βαγγέλης Στις 4.45 ξημερώματα της Πέμπτης, μόλις επέστρεψε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Βενιζέλος, ο οποίος συνόδευε τον Παπανδρέου στις Κάννες (συνοδευόμενος ο ίδιος από τον θεράποντα ιατρό του λόγω του κοιλιακού άλγους…), προέβη στην εξής δήλωση: «Η θέση της Ελλάδας μέσα στο ευρώ είναι μία ιστορική κατάκτηση της χώρας που δεν μπορεί να τεθεί υπό αμφισβήτηση. Το κεκτημένο αυτό του ελληνικού λαού δεν μπορεί να εξαρτηθεί από τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος». «Ο Παπανδρέου είναι παρελθόν» ήλθε λίγες ώρες αργότερα η δήλωση του Δημήτρη Λιντζέρη, βουλευτή Πειραιά και εξ απορρήτων του Βενιζέλου.».

  7. Μητσος 11:50 20/11/2015

    Εχει δίκιο ο Μιχάλης αλλά ας αναλογιστούν και ορισμένοι απο το «περιβάλλον» του τα λάθη τους. Ας κάνουν την αυτοκριτική τους γιατι διεσπασαν το πασοκ και το οδηγησαν στα χερια του Λαλιώτη. Τώρα ειναι αργα.

    • Θ.Τ. 18:01 20/11/2015

      Φίλε , με το
      ΚΑΙ «έχει δίκιο ο Καρχιμάκης»
      ΚΑΙ » οι φίλοι του διέσπασαν ! το ΠΑΣΟΚ»
      μου θυμίζει το «ολίγον έγκυος .
      Ούτε «διάσπαση¨του ΠΑΣΟΚ
      ούτε λάθος του Καρχιμάκη κ.λπ. ήταν . . .
      Μπαμπεσιές κάποιων άλλων ήταν .

  8. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ…?
    ==============================
    »ΚΤΥΠΗΣΕ» πισώπλατα ως συνήθως, όταν η Ελλάδα άρχισε να συνέρχεται και να ελπίζει. Είδε ότι έχανε τη μεγάλη ευκαιρία της παράνομης εξουσίας.

    ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ της προδοσίας και διάλυσης,της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, του ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου,
    όπως επίσης και της καταστροφής της Ελλάδας, αφού όλοι ξέρουμε, ότι το 2010 ήταν χρόνια αγώνων, αγωνίας και μεγίστων δημοσιονομικών επιτυχιών, του προγράμματος Παπανδρέου.

    *Άρα όλοι γνωρίζουν, ότι αν αυτός δεν πρόδιδε και δεν διέλυε την κυβέρνηση του 44%, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορούσε να την εμποδίσει να επιτύχει στο πρόγραμμά της.

    *Αποκάλυψε με την πράξη του αυτή , τις βρόμικες σχέσεις και ‘’φιλίες’’ με όλη την αντιπολίτευση, η οποία βλέποντας και ξέροντας τον ρόλο Βενιζέλου, κατάλαβε ότι θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση, όπως και έγινε.

    ΣΧΟΛΙΟ: Το τι μπορεί να προσφέρει,η κα Καϊλή, εκτός από αυτό που ‘’φαίνεται’’, είναι ΑΓΝΩΣΤΟ μέχρι τώρα σε όλους μας, κρίνοντας από την προσφορά της στην πολιτική της διαδρομή.
    Τώρα , το να μας υπενθυμίζει την άθλια και βρωμόστομη συμπεριφορά της και συμμετοχή της για την ανατροπή της κυβέρνησης του 44% και μάλιστα ΕΚΕΙΝΕΣ τις ώρες, αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση .

    *Τώρα, όσο για σένα ‘’φίλε’’ Ε.Στ. αν δεν »ξέρεις» τι μπορεί να προσφέρει ο Μ. Καρχιμάκης απλά σου λέω ότι είσαι ‘’λίγος’’, εμπαθής, και ‘’πληθωρικά’’ ανεπαρκής, πολιτικά τουλάχιστον, όπως και ο χονδρός που λές και εσύ,
    Όμοιος ..ομοίω , θα έλεγα.

  9. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ…?
    ==============================
    »ΚΤΥΠΗΣΕ» πισώπλατα ως συνήθως, όταν η Ελλάδα άρχισε να συνέρχεται και να ελπίζει. Είδε ότι έχανε τη μεγάλη ευκαιρία της παράνομης εξουσίας.

    ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ της προδοσίας και διάλυσης,της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, του ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου,
    όπως επίσης και της καταστροφής της Ελλάδας, αφού όλοι ξέρουμε, ότι το 2010 ήταν χρόνια αγών, αγωνίας και μεγίστων δημοσιονομικών επιτυχιών, του προγράμματος Παπανδρέου.

    *Άρα όλοι γνωρίζουν, ότι αν αυτός δεν πρόδιδε και δεν διέλυε την κυβέρνηση του 44%, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορούσε να την εμποδίσει να επιτύχει στο πρόγραμμά της.

    *Αποκάλυψε με την πράξη του αυτή , τις βρόμικες σχέσεις και ‘’φιλίες’’ με όλη την αντιπολίτευση, η οποία βλέποντας και ξέροντας τον ρόλο Βενιζέλου, κατάλαβε ότι θα μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση, όπως και έγινε.

    ΣΧΟΛΙΟ:Το τι μπορεί να προσφέρει,η κα Καϊλή, εκτός από αυτό που ‘’φαίνεται’’, είναι ΑΓΝΩΣΤΟ μέχρι τώρα σε όλους μας, κρίνοντας από την προσφορά της στην πολιτική της διαδρομή.
    Τώρα , το να μας υπενθυμίζει την άθλια και βρωμόστομη συμπεριφορά της και συμμετοχή της για την ανατροπή της κυβέρνησης του 44% και μάλιστα ΕΚΕΙΝΕΣ τις ώρες, αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση .

    *Τώρα, όσο για σένα ‘’φίλε’’ Ε.Στ. αν δεν »ξέρεις» τι μπορεί να προσφέρει ο Μ. Καρχιμάκης απλά σου λέω ότι είσαι ‘’λίγος’’, εμπαθής, και ‘’πληθωρικά’’ ανεπαρκής, πολιτικά τουλάχιστον, όπως και ο χονδρός που λές και εσύ,
    Όμοιος ..ομοίω , θα έλεγα.

  10. Ε.Στ. 10:11 20/11/2015

    Oύτε κι εμένα είχε, έχει και θα έχει κάτι να μου προσφέρει η κ. Καϊλή. Από την άλλη, ο κ Καρχιμάκης τι έχει να προσφέρει πια στην πολιτική ζωή του τόπου πέρα από το να την πέφτει κατά καιρούς σε διάφορους; Δεν έχει κάτι πιο δημιουργικό να κάνει; Και κάτι ακόμα: Όταν, επί συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, διορίσθηκε ο μπατζανάκης του Χρήστος Παπουτσής εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα με πρόταση του ίδιου του Βενιζέλου, δεν παρατήρησα να έχει πρόβλημα ο Καρχιμάκης και οι 75 με τον «χοντρό».

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.