ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Βόμβα» στο ΝΒΑ

Ο Ντουράντ στους Γουόριορς!

Έσκασε η βόμβα στο ΝΒΑ! Ο Κέβιν Ντουράντ ανακοίνωσε ότι θα παίξει στους Γουόριορς στο πλάι των Κάρι και Τόμπσον!

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Κέβιν Ντουράντ αποφάσισε να μετακομίσε στο Γκόλντεν Στέιτ και να παίξει για τους Γουόριορς. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο πρώην, πλέον, αστέρα της Θάντερ θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 55εκ δολάρια και θα έχει διετή διάρκεια.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του Ντουράντ:

«Οι εβδομάδες που διανύουμε ήταν με διαφορά οι πιο δύσκολες της επαγγελματικής καριέρας μου. Κατάλαβα ότι αντιμετώπιζα ένα σταυροδρόμι στην εξέλιξη μου ως παίκτης και ως άνθρωπος και ότι αυτό ήρθε με εξαιρετικά δύσκολες επιλογές. Αυτό που δεν κατάλαβα αληθινά, όμως, ήταν το φάσμα των
συναισθημάτων που θα αισθανόμουν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας.

Η κύρια εντολή που είχα για τον εαυτό μου στη λήψη αυτής της απόφασης ήταν να την πάρω με βάση την προοπτική της ανάπτυξης μου ως παίκτης – κάτι που με έχει οδηγήσει πάντα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ωστόσο είμαι επίσης σε ένα σημείο στη ζωή μου όπου είναι εξίσου σημαντικό να βρω μια ευκαιρία που
ενθαρρύνει την εξέλιξη μου ως άνθρωπος: τη μετακίνηση από τη ζώνη άνεσής μου σε μια νέα πόλη και κοινότητα, που προσφέρει τις μεγαλύτερες δυνατότητες για τη συμβολή μου και την προσωπική μου ανάπτυξη. Με αυτό κατά νου, έχω αποφασίσει να ενταχθώ στους Golden State Warriors.

Είμαι από την Washington, ωστόσο η Oklahoma City με ανέθρεψε πραγματικά. Με δίδαξε πολλά για την οικογένεια, καθώς και το τι σημαίνει να είσαι άνδρας. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω αυτό που η ομάδα και η κοινότητα σημαίνουν για μένα, και τι θα εκπροσωπούν για πάντα στη ζωή μου και στην
καρδιά μου. Οι αναμνήσεις και οι φιλίες είναι κάτι που υπερβαίνει κατά πολύ το παιχνίδι. Αυτές οι πολύτιμες σχέσεις είναι αυτές που κάνουν αυτή η περίσκεψη τόσο δύσκολη.

Με θλίβει πραγματικά να γνωρίζω ότι θα απογοητεύσω τόσους πολλούς ανθρώπους με αυτή την επιλογή, αλλά πιστεύω ότι κάνω αυτό που αισθάνομαι ότι είναι το σωστό σε αυτό το σημείο στη ζωή μου και την καριέρα μου.

Θα μου λείψει η Oklahoma City και ο ρόλος που είχα στην οικοδόμηση αυτής της αξιοθαύμαστης ομάδας. Θα περιθάλψω για πάντα τις σχέσεις που έχω μέσα στην ομάδα - τους φίλους και συμπαίκτες με τους οποίους πολέμησα στο παρκέ επί εννέα χρόνια και όλους τους οπαδούς και ανθρώπους της κοινότητας. Με
υποστήριζαν ανέκαθεν άνευ όρων και δεν μπορώ να είμαι πιο ευγνώμων για όσα σημαίνουν να την οικογένειά μου και για μένα».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.