SUPERLEAGUE

Άρης: Ερωτηματικό για τρεις ενόψει Ολυμπιακού

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν σήμερα (Παρασκευή 19/1) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 21/1, 20:30 - «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League

Οι Χουλιάν Κουέστα και Λούκας Ρουπ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε θεραπεία και ατομικό. Κάτι που σημαίνει πως και οι τρεις είναι εξαιρετικά δύσκολο να τεθούν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου ενόψει του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους».

Αύριο, Σάββατο, οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί από τον Μάντζιο η αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης.

Εν τω μεταξύ, στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Κώστας Παπαϊωάννου, ο οποίος τίμησε τα χρώματα του Άρη και έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (15/1) σε ηλικία 78 ετών. Στα κοιμητήρια της Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη, όπου τελέστηκε η νεκρώσιμη ακολουθία, υπήρχαν στεφάνια από όλη την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, ενώ το φέρετρο ήταν τυλιγμένο με την σημαία του Άρη και μια φανέλα με τον αριθμό 11 και το επίθετο Παπαϊωάννου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.