Neo

Η απόφαση καθαρογράφηκε, η «καυτή πατάτα» στα χέρια του Ράμμου

Παρότι αυτούς τους χρόνους το ΣτΕ δεν τούς συνηθίζει, η αλήθεια είναι ότι στην περίπτωση της απόφασης για την ενημέρωση των θυμάτων των υποκλοπών, το ανώτατο δικαστήριο έσπασε κάθε ρεκόρ: η απόφαση, λοιπόν, όπως πληροφορείται ο Neo, έχει ήδη καθαρογραφεί και βρίσκεται ήδη στην έδρα της ΑΔΑΕ, στο Μαρούσι. Κατά συνέπεια, είναι θέμα 24ώρων η συνεδρίαση της Ολομέλειας του οργάνου προκειμένου να φανεί αν και πώς ο Χρήστος Ράμμος θα τηρήσει την δέσμευση που έδωσε και δημόσια -μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών- ότι «θα εφαρμόσει κατά γράμμα» την απόφαση του ΣτΕ για ενημέρωση του Νίκου Ανδρουλάκη…

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Με τζομπανόβλαχο σε έκανε η μάνα σου ρε καθυστερημένε; Που τον βρήκαμε αυτόν τον μ@λάκα τον Νικ; Σαν τον μάπα τον γιδοβοσκό τον αρχηγό σου είσαι νούμερο.

  2. Νικ 16:30 17/04/2024

    Ναι μήν αρχίσει το κλάμα και το κρυφτό μετα απο αυτο ο κολαουζος του ΣΕΒ και των καναλαρχων… Εκει να δεις γέλιο που θα ριξει ο γιδοβοσκος με εσάς, και με εσενα ,μιας και εσεις οι δαπιτες ειστε των γραμμάτων και της μόρφωσης,τζοπανοβλαχοι που πουλάτε μούρη στο nammos … Τζομπανο φλωροι!!

  3. No NAME 10:19 17/04/2024

    Άιντε να τελειώσει και αυτή η κωμωδία και να ηρεμήσουν τα αυτιά μας από τις κραυγές του γιδοβοσκού.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.