ΕΛΛΑΔΑ

«ΞΑΦΡΙΖΑΝ» ΜΕ ΧΑΡΤΗ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ!

Χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα και εξοπλισμό για διαρρήξεις εντόπισαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ σε αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο Γεωργιανοί, οι οποίοι και συνελήφθησαν. 

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε πως οι δύο άνδρες, ηλικίας 29 και 32 ετών,  είχαν συγκροτήσει ομάδα που έκανε διαρρήξεις σε σπίτια. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο διέπραξαν 6 διαρρήξεις σε οικίες στην Αγία Παρασκευή και στο κέντρο της Αθήνας, από όπου είχαν αφαιρέσει τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή τους βρέθηκε επίσης χάρτης της Αθήνας, στον οποίο ήταν προσημειωμένα διάφορα σημεία και οδοί, μεταξύ των οποίων και οι διευθύνσεις των 6 σπιτιών που διέρρηξαν. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες παρανομίες.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Aria 1:46 03/04/2012

    Η ζωή μας έχει γίνει Κόλαση. Δεν ξέρουμε από που να προφυλακτούμε. Έχουμε τα τιμαλφή σπίτι, φοβόμαστε τους κλέφτες … τα βάζουμε στην τράπεζα φοβόμαστε την εφορία … μας παίρνουν τα σπίτια, τα λιγοστά πλέον υπάρχοντά μας και οι κλέφτες και οι ληστές (ο νοών νοείτω) και το άκρον άωτον είναι να μην μπορούμε, ούτε να κοιμηθούμε και να φοβόμαστε ακόμα και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι (ξύπνιοι, κοιμισμένοι, μέσα σε αυτό, ή έξω από αυτό) … όχι τόσο να μην χάσουμε τιμαλφή που δεν έχουμε πια, αλλά από τον φόβο να μας διαλύσουν το σπίτι (που δεν μπορούμε να το επιδιορθώσουμε), ή το χειρότερο να μας σκοτώσουν, αφού δεν θα βρουν τίποτα να πάρουν! Φτώχια και τρόμος!!! Υπάρχει κάτι που μπορούν, να κάνουν για τους Έλληνες, αυτοί που μας διοικούν; Αυτός ήταν ο ρόλος τους; Να κάνουν την Ελλάδα τριτοκοσμική χώρα και να μετατρέψουν τους Έλληνες σε τρομαγμένα ζώα; Να γίνει η χώρα ευάλωτοι στις επιθέσεις των γειτονικών κρατών (ένοπλες ή οικονομικές). Για να αγοράζουν οι ξένοι ένα κομμάτι ψωμί τα σπίτια μας; Για να πουλιούνται τα κορίτσια μας για ένα ζευγάρι κάλτσες;;; Αναρωτήθηκαν σίγουρα, μήπως όλα αυτά κάποια στιγμή θα ξεσπάσουν και θα γυρίσουν εναντίον τους. Δεν ανησυχούν; Ή έχουν έτοιμη την φυγή τους, ή είναι ανόητοι … Έλεγαν διάφορα για δικτατορίες και κουμμουνιστικά καθεστώτα … αυτό που ζούμε τι είναι;;;; Αν η Δημοκρατία είναι έτσι, τότε θέλω δικτατορία ή κουμμουνισμό!!!! Και σίγουρα την κεφαλή τους επί πίνακι … 

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.