ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΙΘΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στη Θεσσαλονίκη, η διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, η «Μαντάμ Σουσού» φιλοξενείται για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Της Μελίνας Κρασσά

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» παρουσιάζουν τη «Μαντάμ Σουσού» τουΔημήτρη Ψαθά στην Αθήνα, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η παράσταση στη Θεσσαλονίκη. Από τις 26 Απριλίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, η διαχρονική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά, που είδαν πάνω από 25.000 θεατές στη Θεσσαλονίκη μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, ανεβαίνει σε μία φιλόδοξη παραγωγή στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε σκηνοθεσία Γιώργου Αρμένη, σκηνικά-κοστούμια Γιάννη Μετζικώφ, με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Κώστα Σαντά στο ρόλο του Παναγιωτάκη και 22μελή θίασο.

Από τις 26 Απριλίου και για λίγες παραστάσεις, «Θέατρον», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ. 212 2540300

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.