ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ»

Για το "σκουλήκι" της διχόνοιας που τόσο πολύ έχει βλάψει τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Του Γιώργου Βλαβιανού

«Όπου ο Ελληνισμός έδωσε τις μάχες σαν οικογένεια κέρδισε. Όπου ο Ελληνισμός είχε μέσα το σκουλήκι της διαίρεσης και της σύγκρουσης απέτυχε», είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στη συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της ομογενειακής οργάνωσης ΑΧΕΠΑ στο Προεδρικό Μέγαρο και πρόσθεσε: «Κι αυτό (το σκουλήκι) το έχουμε λιγάκι, το έχουμε. Είναι σαν το καλό μήλο που μέσα το σκουλήκι το τρώει.»

Ο Κ. Παπούλιας ευχαρίστησε τους Ελληνοαμερικανούς ομογενείς για τη βοήθειά τους τόσο παλαιότερα όταν εκείνος ήταν  υπουργός Εξωτερικών όσο και τώρα σε μία εποχή τόσο δύσκολη. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε ότι δεν φοβάται και ότι η Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση.

Ο Κάρολος Παπούλιας επεσήμανε στους εκπροσώπους της οργάνωσης τον σπουδαίο ρόλο που παίζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά η πλειάδα των Ελλήνων επιστημόνων που διαπρέπουν εκεί καθώς με τον τρόπο αυτό ακούγεται το όνομα της μικρής χώρας μας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.