ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΟΥΤΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΣΤΟΡΑΣ...

Το Bob Theatre Festival μετακομίζει στο Bios χωρίς να χάνει το παραμικρό από την ορμή και την πολυσυλλεκτικότητά του

Ηθοποιοί «του κουτιού» που κάνουν το θεατρικό ντεμπούτο τους μπρος στα μάτια του κοινού, πρωτότυπα ελληνικά θεατρικά κείμενα, νεωτεριστικές αναγνώσεις κλασικών συγγραφέων, δραστήριες θεατρικές κολεκτίβες, παραστάσεις που εκτυλίσσονται σε όποια πιθανή κι απίθανη γωνιά του Bios, stand up comedy, μια ιδέα live gigs και μπόλικα DJ sets.

Το Bob Theatre Festival, που ξεκινά αύριο, τα έχει –για πέμπτη χρόνια- όλα. Αξιοσημείωτη καινοτομία το «Scratch Night», ήτοι ο διαγωνισμός ανάμεσα σε νέες θεατρικές ομάδες που τους δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσουν 15 λεπτά από μια υπό διαμόρφωση δουλειά τους και να διεκδικήσουν 10 ημέρες παρουσίασης στο πρόγραμμα του Bios της επόμενης σεζόν, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλουν ενοίκιο.

Στη λίστα των παραστάσεων ξεχωρίζει το «Λίγο Φως» που σκηνοθετεί ο πολυτάλαντος Γιώργος Νανούρης με θίασο μάλιστα πρωτοεμφανιζόμενων ηθοποιών αλλά και το stand up δρώμενο «5 λεπτά δόξας» του –εσχάτως και τηλεοπτικού- Λάμπρου Φισφή.

Όσο για τα παρελκόμενα του θεατρικού φεστιβάλ, η εμφάνιση των Burger Project είναι εγγύηση για μια βραδιά τουλάχιστον διονυσιακή.

INFO: Στο Bios, από τις 16 έως τις 20/05, τιμές εισιτηρίων από 5 έως 9 ευρώ. Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο http://www.bobfestival.gr. 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.