ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Μετά το θρίαμβό της επί της Ρωσίας, η Εθνική ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Γερμανίας, Δανίας, ή Πορτογαλίας με επικρατέστερη την πρώτη.

Από τη στιγμή που η Εθνική τερμάτισε στην 2η θέση του 1ου ομίλου θα διασταυρωθεί με τον 1ο του 2ου ομίλου σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 21:45 στο Γκντανσκ.

Πρωπόρος τούτην την ώρα στο 2ο όμιλο και πιθανότερος αντίπαλος της Εθνικής ομάδας είναι η Γερμανία η οποία μετράει δύο νίκες και έξι βαθμούς. Τα πάντσερ εξασφαλίζουν και τυπικά την πρώτη θέση την Κυριακή αν δεν ηττηθούν από τους Δανούς την Κυριακή στις 21:45 και φυσικά σε περίπτωση νίκης τους.

Αν, αντιθέτως, γίνει η μεγάλη έκπληξη και η Δανία νικήσει τη Γερμανία μπορεί να προκύψει ακόμα και τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Γερμανίας, Δανίας, και Πορτογαλίας η οποία την ίδια ώρα αντιμετωπίζει την Ολλανδία.

Οι Ιβηρες έχουν ακόμη ελπίδες και για την πρώτη θέση (άρα να βρεθούν στο δρόμο της Εθνικής μας) σ΄αυτήν την περίπτωση. Το ίδιο ισχύει και για τους Δανούς.

Ο μόνος αντίπαλος που δεν πρόκειται να βρεθεί αντιμέτωπος της Ελλάδας είναι η Ολλανδία η οποία έχει ελπίδες μόνο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.