ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΑΔΕΛΦΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρά τις διαψεύσεις Ψωμιάδη, η αποκάλυψη του ηχητικού αποσπάσματος που επιβεβαιώνει ότι χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, τη Χρυσή Αυγή ως «αδελφική παράταξη της Ν.Δ» εκθέτει τον έκπτωτο Περιφερειάρχη.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια... Και όπως αποδεικνύεται η δήλωση του Παναγιώτη Ψωμιάδη ότι ουδέποτε χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή, σε περιοδεία του στη Θράκη, ως μία εκ των αδελφικών κεντροδεξιών παρατάξεων από τις οποίες μετακινούνται ψηφοφόροι προς τη Ν.Δ. ήταν ψέμα.

Το ηχητικό ντοκουμέντο βρέθηκε και μοιάζει αδιάψευστο. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ακούγεται να εκτιμά ότι «το ποσοστό της ΝΔ στην Ξάνθη θα είναι ανεβασμένο και μάλιστα πολύ. Εκτιμώ περισσότερο από 5 με 7 ποσοστιαίες μονάδες». Εξηγεί δε ότι αυτό οφείλεται στις μετακινήσεις πολλών «φίλων μας από τις αδελφικές κεντροδεξιές παρατάξεις, δηλαδή από Μπακογιάννη, Καμμένο, Καρατζαφέρη, Μάνο, Χρυσή Αυγή».

Η αρχική δημοσιοποίηση της δήλωσης είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις αλλά και τη διάψευση του Παν. Ψωμιάδη, που σημείωσε ότι αποτελεί κατασκευή και ότι αν όντως υπήρχε αυτή η δήλωση τότε τα ΜΜΕ θα τον «είχαν κρεμάσει».

Την ίδια στιγμή, η Ν.Δ. λάμβανε διακριτικές αποστάσεις αλλά δεν αποδοκίμαζε τον, απόλυτα χρήσιμο στη συλλογή ψήφων ενόψει Κυριακής, έκπτωτο Περιφερειάρχη.

Πλέον με την αποκάλυψη του ηχητικού, θεωρείται λίαν πιθανό ότι θα υπάρξει νέος κύκλος αντιπαράθεσης αλλά, ενδεχομένως, και η ανάγκη επίσημης τοποθέτησης από την πλευρά της Συγγρού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.