ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Νέα στρατηγική από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο. Διαφοροποιείται στο εσωτερικό της κυβέρνησης καταθέτοντας την διαφωνία του με την τακτική Στουρνάρα και την επαναδιαπραγμάτευση σε βάθος χρόνου. Κρίσιμη η απογευματινή συνάντηση.

Την διαφωνία του με την τακτική του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και άρα του Αντώνη Σαμαρά εξέφρασε χθες το ΠΑΣΟΚ, ζητώντας ουσιαστικά επιμήκυνση και επαναδιαπραγμάτευση εδώ και τώρα.

Μετά από σχετικό τηλεφώνημα του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Αντώνη Σαμαρά, κατά το οποίο «άδειασε» τον κ.Στουρνάρα, αποφασίστηκε η σύγκληση σήμερα σύσκεψης των τριών αρχηγών παρουσία του υπουργού Οικονομικών προκειμένου να τους ενημερώσει αναλυτικά για τα πεπραγμένα στο Eurogroup.

Παράλληλα, πηγές από το ΠΑΣΟΚ αλλά και τη ΔΗΜΑΡ εμφανίζονται αρκούντως επιφυλακτικές για τη στέρεα βάση των μέτρων που έδωσε στους εκπροσώπους της τρόικας το οικονομικό επιτελείο.

Το ζήτημα αυτό, όπως άλλωστε και οι εφεξής κινήσεις της κυβέρνησης στον τομέα της οικονομίας και της... επαναδιαπραγμάτευσης αναμένεται να συζητηθούν κατά τη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, στον απόηχο της παρουσίας Στουρνάρα στο Eurogroup αλλά και των σαφώς ενστάσεων που διατύπωσε ο Ευ. Βενιζέλος σχετικά με τη διαπραγματευτική στρατηγική.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.