ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Χωρίς κορυφαίους -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- και χωρίς τη συμμετοχή ηχηρών «βενιζελικών» ονομάτων, η σύνθεση των δύο βασικών προσωρινών οργάνων του ΠΑΣΟΚ.

Αν εξαιρέσει κανείς τον Κώστα Σκανδαλίδη, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Πέτρο Ευθυμίου, στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος που έρχεται να υποκαταστήσει το Πολιτικό Συμβούλιο, δεν συμπεριλαμβάνονται ονόματα όπως η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά την στρατηγική τους διαφωνία με την τακτική Βενιζέλου. Ούτε λόγος ασφαλώς για τους Γιάννη Ραγκούση και Γιώργο Παπακωνσταντίνου, που δεν αναμένετο τίποτα διαφορετικό από το να λείπουν από τις κομματικές προτεραιότητες του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Αίσθηση όμως προκαλεί η απουσία και από τα δύο όργανα (Πολιτική Γραμματεία και Οργανωτική Γραμματεία) «βενιζελικών» πρώην βουλευτών, όπως η Τόνια Αντωνίου, η Εύα Καϊλή και ο Κώστας Καρτάλης, ακόμα και ο νυν βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που σήκωσε μάλιστα μεγάλο βάρος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, εκπροσωπώντας τρόπον τινά το κόμμα στα τηλεοπτικά πάνελ...

Στην Πολιτική Γραμματεία μετέχουν (αλφαβητικά) οι:

Νάσος Αλευράς

Νίκος Ανδρουλάκης

Μίμης Ανδρουλάκης

Βαγγέλης Αργύρης

Φώφη Γεννηματά

Νάντια Γιαννακοπούλου

Πέτρος Ευθυμίου

Γιάννης Κουράκης

Πάνος Μπεγλίτης

Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

Κώστας Πανταζής

Συλβάνα Ράπτη

Κώστας Σκανδαλίδης

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Μετέχουν επίσης ο Συντονιστής της Οργανωτικής Γραμματείας Πάρις Κουκουλόπουλος και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Μανιάτης.

Στην Οργανωτική Γραμματεία μετέχουν (αλφαβητικά) οι:

Μιλένα Αποστολάκη

Χρύσα Αράπογλου

Γιώτα Γαζή

Βασίλης Έξαρχος

Γιάννης Ζαφειρόπουλος

Κώστας Ζώγας

Αλέξανδρος Θοδωράκος

Δημήτρης Καρύδης

Λευτέρης Κατσικαρέλης

Παναγιώτης Κορμάς

Πάρις Κουκουλόπουλος (Συντονιστής)

Δημήτρης Λιντζέρης

Γιώργος Λυμπερόπουλος

Γιάννης Μαγκριώτης

Στέλιος Σπαθής

Κώστας Σπηλιόπουλος

Άγγελος Τόλκας

Γρηγόρης Φελώνης

Έφη Χαλάτση

Η νέα Πολιτική Γραμματεία θα συνεδριάσει στις έξι το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας και η νέα Οργανωτική Γραμματεία στις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης, υπό την προεδρία του Ευάγγελου Βενιζέλου

Εντός των επόμενων ημερών θα οριστούν υπεύθυνοι της προσπάθειας ανασύστασης στις 13 περιφέρειες της χώρας και θα συγκροτηθούν η Γραμματεία Επικοινωνίας, η Γραμματεία Παρακολούθησης του Κυβερνητικού Έργου, οι Τομείς του Κινήματος και οι Ομάδες Πολιτικού Συντονισμού ανά Υπουργείο, που θα συνεργάζονται με τους αρμόδιους εισηγητές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.