Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας ή ακόμα και την οικογένειά σας με τις πιο νόστιμες τηγανητές πατάτες;
Δεν θέλει χρόνο…
Υλικά
Πατάτες
Ψιλοκομμένο μπέικον
Τυρί (κίτρινο ή κεφαλογραβιέρα)
Κρέμα γάλακτος
Τσιγαρίζετε το μπέικον και το βάζετε σε ένα πιατάκι με χαρτί για να απορροφήσει τα λάδια. Τηγανίζετε τις πατάτες (μην ξεροψηθούν) και επίσης, τις τοποθετείτε σ’ ένα πιατάκι με χαρτί για να μην έχουν πολύ λάδι.
Βάζετε σε ένα ταψάκι τις πατάτες, ανακατεύετε με το μπέικον, προσθέτετε τυρί κίτρινο (αν έχετε στο σπίτι δύο διαφορετικά τυριά, τρίψτε λίγο και από τα δύο).
Ραντίζετε με κρέμα γάλακτος και ψήνετε στο φούρνο για 5 λεπτά.
Σε Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Αμαλία», ο Πέτρος Κόκκαλης παρουσίασε την Εθνική ...
ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ INBOX ΣΑΣ!
Το Matrix24.gr χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης σας. Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies. ΑποδοχήΜάθετε περισσότερα