ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Εδεσε» τον Κάτσε ο ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα παραμείνει για τα επόμενα 4,5 χρόνια ο 18χρονος Αλβανός μέσος, Εργκις Κάτσε, ο οποίος την Τετάρτη υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
«Εδεσε» τον Κάτσε ο ΠΑΟΚ

Οπως αναμενόταν, ο Εργκις Κάτσε θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 4,5 χρόνια κάτι που επισημοποήθηκε την Τετάρτη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Ergys Kace την υπογραφή νέου συμβολαίου διάρκειας 4,5 ετών».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο 18χρονος μέσος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Από το 2004 που εντάχθηκα στα Τμήματα Υποδομής, όνειρό μου ήταν να βρεθώ στην πρώτη ομάδα και ν' αγωνιστώ στην Τούμπα. Οφείλω να ευχαριστήσω τον Προπονητή για την ευκαιρία που μου έδωσε ν' αποδείξω ότι μπορώ να είμαι μέλος του Π.Α.Ο.Κ.

Ευχαριστώ τη διοίκηση που αναγνώρισε τις προσπάθειές μου και μου προσέφεραν νέο συμβόλαιο. Ευχαριστώ επίσης τους φιλάθλους μας, που με στήριξαν και έκαναν υπομονή στα πρώτα μου βήματα. Ελπίζω να μην τους απογοητεύσω ποτέ. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί χωρίς τη στήριξή τους δεν θα κατάφερνα τίποτα».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.