ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέρασε από τώρα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα την Ακαδημία Πλαταμώνα με 3-1 και η Ξάνθη πήρε 1-1 στις Σέρρες από τον Εθνικό Γαζώρου για τους «32» του Κυπέλλου.

Πέρασε από τώρα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και με το 3-1 στην έδρα της Ακαδημίας Πλαταμώνα ουσιαστικά εξασφάλισε από τώρα την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου. Προβάδισμα και για την Ξάνθη που έφυγε με 1-1 από τις Σέρρες κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου.

Εύκολο ήταν το έργο του ΠΑΟΚ στην έδρα της Ακαδημίας Πλαταμώνα. Οι δύο κατηγορίες που χώριζαν τις ομάδες φάνηκαν στον αγωνιστικό χώρο και παρά την ισοφάριση του Εξαρχου στο γκολ του Γιάννου, η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει ακόμη δύο και να πάρει το εύκολο 3-1. Σαλπιγγίδης και Φωτάκης διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Aκαδημία Πλαταμώνα: Σακελλαρίδης (46' Ράπτης), Γούτσιος, Αχαλινόπουλος, Λιόλιος, Τασίδης, Μποταΐτης, Ζούρκος, Σαββίδης, Εξαρχος (76' Ντούλας), Κυρτέγος, Μήτρακας

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Ιντζίδης, Φωτάκης, Λάζαρ (65' Παναγιωτούδης), Κίτσιου, Σαλπιγγίδης (65' Πέλκας), Λόρενς (68' Πόποβιτς), Γιάννου

Στις Σέρρες, ο Εθνικός Γαζώρου του Μάκη Κατσαβάκη προηγήθηκε στο δεύτερο μέρος, αλλά η Ξάνθη με αντεπίθεση διαρκείας πήρε το 1-1 και άγγιξε το διπλό. Στο 70' ισοφάρισε με κεφαλιά του Μαρκόφσκι, ενώ λίγο πριν το τέλος ο Μαρίν είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ.

Οι συνθέσεις:

Εθνικός Γαζώρου: Βαλσαμάκης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης, Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς, Ναλμπάντης, Κρυστάλλης (81' Γκόγκας), Κωνσταντινίδης (51' Μπεκιάρης), Μαχαιρούδης (59' Χαριπίδης).

Skoda Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Καζούμμπα, Βασιλακάκης, Φλίσκας (56' Ντάνι), Νάκας, Πλατέλλας (83' Ράνος), Τριάδης (57' Μαρίν), Μαρκόφσκι.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.