ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Σήμερα δίνουν εξηγήσεις

Ως ύποπτες στους οικονομικούς εισαγγελείς οι εξαδέλφες Παπακωνσταντίνου

Οι εξαδέλφες του πρώην υπουργού και οι σύζυγοι τους, που εμπλέκονται στη λίστα Λαγκάρντ, αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να λάβουν γνώση της δικογραφίας.

 

Ως ύποπτες στους οικονομικούς εισαγγελείς οι εξαδέλφες Παπακωνσταντίνου

Οι δύο οικονομικοί  εισαγγελείς  Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης που θα συνεχίσουν και την επόμενη εβδομάδα την εξέταση μαρτύρων –συνεργατών του Γ. Παπακωνσταντίνου στο Υπουργείο Οικονομικών, αναζητούν επίσης  το πρόσωπο -κλειδί στο οποίο ο πρώην υπουργός έδωσε για φύλαξη το πρωτότυπο CD.

Για το λόγο αυτό, οι εισαγγελείς κάλεσαν και εξέτασαν χθες, ως μάρτυρες  δύο διευθυντικά στελέχη του υπουργείου Οικονομικών  ζητώντας πληροφορίες για το πώς ήταν οργανωμένο το γραφείο του Γ. Παπακωνσταντίνου επί των ημερών της θητείας του.

Στόχος είναι να βρεθεί το πρόσωπο εκείνο που έδωσε για φύλαξη ο υπουργός το CD καθώς και ποιο χέρι εκ των συνεργατών του το αντέγραψε σε στικάκι.

Από τις καταθέσεις των προσώπων αυτών  θα αναζητηθούν πιθανοί συνεργοί των πράξεων που ερευνώνται και έχουν σχέση με την υπεξαγωγή της λίστα, αλλά και την νόθευση εγγράφου.

Μετά τη χθεσινή κατάθεση, υπό άκρα μυστικότητα, των δύο συνεργατών του Γ. Παπακωνσταντίνου σειρά πήραν σήμερα τα συγγενικά του πρόσωπα.

Πρόκειται  για τους τρεις δικαιούχους του επίμαχου λογαριασμού στην τράπεζα HSBC στον οποίο υπήρχαν 1, 2 εκατ. δολάρια.

Συγκεκριμένα για τους: Ελένη Παπακωνσταντίνου, Συμεών Σικιαρίδη και Ανδρέα Ρωσσώνη που αντιμετωπίζονται από τη δικαιοσύνη ως ύποπτοι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.