ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρέμβαση για τα ΜΑΤ στο γραφείο Μέργου

Εξηγήσεις από Δένδια ζητεί ο Τσίπρας

«Εάν θέλουν να καταργήσουν και την ίδια τη Δημοκρατία, να μας το πουν ευθαρσώς», επισήμανε με δήλωσή του ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξηγήσεις από Δένδια ζητεί ο Τσίπρας

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Εξηγήσεις από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και τον υπουργό Νίκο Δένδια ζήτησε πριν λίγο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν έξω από το γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου, αλλά και τον προπηλακισμό των δύο βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κώστα Μπάρκα και Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

«Η στρατηγική του αυταρχισμού  και της βίας απέναντι στους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους ειρηνικούς διαδηλωτές είναι μια επικίνδυνη στρατηγική που μπορεί να μας οδηγήσει σε δρόμους ανεξέλεγκτους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, για να προσθέσει: «Εμείς απαιτούμε εξηγήσεις από τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και από την κυβέρνηση. Εάν δηλαδή έχει καταργηθεί το δικαίωμα στη διαμαρτυρία και τη διαδήλωση στην Ελλάδα, τότε να μας το πουν ευθαρσώς. Εάν μετά την κατάργηση των απεργιών και των κινητοποιήσεων θέλουν να καταργήσουν και την ίδια τη δημοκρατία, να μας το πουν ευθαρσώς. Αυτή, όμως, η πολιτική δεν θα περάσει».

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Ξύλο και χημικά σε βουλευτές και νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ | Matrix 24 14/02/2013

    […] από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης ζήτησε το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας. «Αν έχει καταργηθεί το δικαίωμα στη διαμαρτυρία και […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.