ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντριπλάροντας την σκλήρυνση κατά πλάκας

Η συγκλονιστική ιστορία του Μιχάλη Παυλή

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία δύο χρόνια, το οποίο τον ανάγκασε να εξαφανιστεί για ένα χρονικό διάστημα από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, αλλά και την επιστροφή του για χάρη της Ένωσης.

Η συγκλονιστική ιστορία του Μιχάλη Παυλή

Ο Μιχάλης Παυλής επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, αγωνίζεται κανονικά και της προσφέρει γκολ και νίκες. Εχθές το βράδυ στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» διηγήθηκε τα όσα πέρασε από τη στιγμή που ανακάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, το πως του φέρθηκε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του η διοίκηση της ΑΕΚ και μίλησε για την εσωτερική δύναμη που επιστράτευσε να σταθεί στα πόδια του.

Για το τι ακριβώς συνέβη: «Είναι μια πονεμένη ιστορία, Μάιος του 2010 ξύπνησα ένα πρωινό, είχα κάποιο πρόβλημα ξαφνικό και από εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή έμεινα στα άδυτα για σχεδόν δυο χρόνια. Ένιωθα μουδιάσματα στα πόδια και στα χέρια, είχα παράλυση σε σημεία στο σώμα μου, πήγα στην προπόνηση και πάταγα τα πόδια μου και έπεφτα κάτω. Eκεί κατάλαβα ότι κάτι παίζει...».

Για την σκλήρυνση κατά πλάκας: «Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου όταν έμαθα τι ακριβώς είναι η ασθένεια αυτή και μετά ξεκίνησε ο δικός μου Γολγοθάς. Είμαι όμως άνθρωπος που δεν το βάζω κάτω με τίποτα, είμαι εγωιστής και δεν θα με νικήσει η αρρώστια. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για ένα παιδί 20 ετών να υποβάλλεται σε αυτού του είδους τις θεραπείες, με αγωγές και τρεις φορές την εβδομάδα να κάνει ενέσεις. Όταν έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ και είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες, αλλά δεν με έπαιρναν για το θέμα της υγείας μου».

Για το τι του είπαν οι γιατροί: «Δεν ήξεραν με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον και μου είπαν και αυτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να μην παίξω ξανά... Μου είπαν ότι αν δεν προσέξω δεν θα ξαναπαίξω».

Για την ...απούσα συμπαράσταση: «Από λίγους ανθρώπους είχα συμπαράσταση. Μόνο η οικογένεια μου με στήριξε σε αυτή την περιπέτεια. Αισθάνθηκα ότι η ΑΕΚ με πέταξε εκείνη τη στιγμή».

Για τον χαρακτηρισμό «νέος Ντέμης»: «Για αυτό ίσως τον λόγο με πέταξαν εκείνη την περίοδο».

Για την εκδίκηση στο πρόσωπο του Ντέμη: «Ίσως!».

Για το πόσο επικίνδυνο είναι να παίζει ποδόσφαιρο στην κατάστασή του: «Δεν σκέφτηκα στιγμή να ζητήσω να γυρίσω από την προετοιμασία. Η αγάπη μου για την ΑΕΚ είναι τέτοια που ακόμα και τη ζωή μου δίνω και το απέδειξα. Πέρασε αμυδρά από το μυαλό μου αλλά στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ πώς μπορεί να έρθουν τα πράγματα! Η ΑΕΚ τώρα πραγματικά μας χρειάζεται όλους! Βιώνω δύσκολα, δεν γίνονται πληρωμές και δεν θέλω να επιβαρύνω τους γονείς μου. Θα την σώσουμε την παρτίδα, είναι βέβαιο. Εμμένω στη δήλωση που είχα κάνει ότι αν πέσουμε θα το κόψω το ποδόσφαιρο, αλλά δεν θα χρειαστεί να το κάνω, στο τέλος».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.