Neo

«Όταν η γλώσσα δεν αγγίζει το μυαλό»...

Ο Neo σας έχει ενημερώσει από το πρωί για το γεγονός ότι, αν και η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Τσάβες, ο εκπρόσωπος του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μέσω  twitter και facebook, έδειξε την απέχθειά του προς τον αποθανόντα πρόεδρο της Βενεζουέλας.

«Όταν η γλώσσα δεν αγγίζει το μυαλό»...

Η στάση του αυτή πυροδότησε την έντονη αντίδραση του προσφάτως αποχωρήσαντος από τη ΔΗΜΑΡ, Ανδρέα Νεφελούδη, ο οποίος, με σχόλιό του, «κάρφωσε» τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος του Φώτη Κουβέλη.
Το σχόλιο του Ανδρέα Νεφελούδη για τα λεγόμενα Παπαδόπουλου έχει τίτλο «Όταν η γλώσσα δεν αγγίζει το μυαλό πριν μιλήσει» και έχει ως εξής:

«Θα φανεί παράδοξο σε πολλούς αλλά εγώ έχω καλά συναισθήματα για τον εκπρόσωπο τύπου της ΔΗΜΑΡ τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Δεν θα ξεχάσω τις συναντήσεις που κάναμε για να ενταχθεί στη ΔΗΜΑΡ όταν αυτή γεννιόταν για να μας βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας. Από τότε πέρασε πολύς καιρός, τα πράγματα άλλαξαν και ο Αντρέας έγινε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος. Εδώ όμως έρχεται να φανεί σκληρή με τη ζωή η ίδια η πραγματικότητα, όταν δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις την μεγάλη απόσταση των δυνατοτήτων από τις απαιτήσεις της θέσης που κατέχεις και όταν πολλές φορές από έλλειψη εμπειρίας δεν φροντίζεις πριν μιλήσεις να βάλεις τη γλώσσα στο μυαλό. Τα λέω αυτά γιατί λυπάμαι να ακούω δηλώσεις που προσβάλουν την αισθητική της πολιτικής κουλτούρας του κόμματος που μέχρι χθες ήμουν μέλος, που γίνονται με τη μορφή του αστεϊσμού. Ως αστεϊσμός λοιπόν περίπου ταυτίστηκε ο εκλιπών Τσάβες με τον συνταγματάρχη-εισβολέα στο Πολυτεχνείο Ντερτιλή σε σχέση με τις ανακοινώσεις της ΔΗΜΑΡ. Κρίμα. Θα μου πείτε τι με ενδιαφέρει εμένα αυτό και ίσως να έχετε δίκιο, απλώς το επισημαίνω ως χαρακτηριστικό της ένδειας στελεχών και του ελαφριού δρόμου της σκέψης που ακολουθεί αυτό το κόμμα....προσέξτε γιατί το βαρέλι δεν έχει πάτο...»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.