ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απορρίφθηκε η έφεσή της

Οριστικός ο υποβιβασμός για την ΑΕΚ

Ο υποβιβασμός της ΑΕΚ στη football league είναι πλέον τελεσίδικος. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεσή της Ένωσης, που είχε προσφύγει κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, ζητώντας να μην ισχύσει η επιβληθείσα ποινή, για τη διακοπή του αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό.

Οριστικός ο υποβιβασμός για την ΑΕΚ

Η τιμωρία των «κιτρινόμαυρων» μένει ως έχει, δηλαδή μηδενισμός για το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφαίρεση 3 βαθμών από τη φετινή διοργάνωση και 2 από την επόμενη καθώς και πρόστιμο 4.000 ευρώ.

Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ υποβιβάζεται οριστικά στην Football League.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄αριθμ.129/19-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ SUPER LEAGUE.

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την έφεση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά της υπ΄αριθμ.123/21-4-2013 απόφασης της ΠΕ/ EΠΟ, της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΤΙΔΗ.

Αναμένονται πλέον οι κινήσεις των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι έχουν διαμηνύσει ότι προτίθενται να κινηθούν εναντίον του Άρη, επειδή η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια για τη ρύθμιση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.