ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Άκης Τσοχατζόπουλος

«Θέλω στο δικαστήριο Μεϊμαράκη, Καρατζαφέρη, Σπηλιωτόπουλο»

Τον σημερινό πρόεδρο της Βουλής και άλλοτε υπουργό Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, αλλά και τον πρώην ΥΕΘΑ Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο θέλει ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο βήμα του μάρτυρα.

«Θέλω στο δικαστήριο Μεϊμαράκη, Καρατζαφέρη, Σπηλιωτόπουλο»

Ο πρώην υπουργός δια του συνηγόρου του Γιάννη Παγορόπουλου έθεσε αναλυτικά ζήτημα εξέτασης των παραπάνω μαρτύρων κάνοντας λόγο για συλλογική συνευθύνη των μελών του ΚΥΣΕΑ.

Νωρίτερα, όχι σε όλα, είπε το δικαστήριο απορρίπτοντας τις ενστάσεις που είχε υποβάλει ο Άκης Τσοχατζόπουλος επί νομικών θεμάτων με στόχο να πλήξει την καρδιά του κατηγορητηρίου. Oι δικαστές όμως ερμήνευσαν το Σύνταγμα και τους νόμους με διαφορετικό τρόπο και γι' αυτό απέρριψε όλες τις ενστάσεις Τσοχατζόπουλου.

Για τη μόνη που επιφυλάχθηκε είναι η ένσταση της Βίκυς Σταμάτη προκειμένου κατά την εκδίκαση της υπόθεσης να κριθεί αν μέρος του αδικήματος τελέστηκε στην Ελβετία, οπότε θα εξετάσουν τους όρους της τιμωρίας με βάση τα υπάρχοντα εκεί δεδομένα. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι «η απόφαση του δικαστηρίου μας οπλίζει με αισιοδοξία ότι θα γίνει δεκτή και η αίτηση της αποφυλάκισης που θα καταθέσει με δεδομένα τα προβλήματα υγείας της και το γεγονός ότι το 5χρονο παιδί της μεγαλώνει με τους υπερήλικες γονείς της σ' ένα χωριό της Λοκρίδας».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.