ΕΛΛΑΔΑ

Ευνοϊκοί όροι για την εξόφληση των χρεών

Το δικαστήριο δικαίωσε οφειλέτρια της ΔΕΗ που της είχαν κόψει το ρεύμα

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Πάτρας δικαίωσε οφειλέτρια της ΔΕΗ, η οποία λόγω οικονομικής αδυναμίας, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις προτεινόμενες ρυθμίσεις της Επιχείρησης.

Το δικαστήριο δικαίωσε οφειλέτρια της ΔΕΗ που της είχαν κόψει το ρεύμα

Μάλιστα η ΔΕΗ, που αρνήθηκε επανειλημμένως να προβεί σε ελαστικότερη ρύθμιση, διέκοψε την παροχή ρεύματος στη γυναίκα.

Το δικαστήριο, που εξέτασε όλα τα δεδομένα, διέταξε την προσωρινή επανασύνδεση του ρεύματος και μάλιστα έκανε δεκτές τα αιτήματα της οφειλέτριας, όπως η καταβολή των χρεών της να γίνει σε χαμηλότερες μηνιαίες και τμηματικές δόσεις, οι οποίες να ανταποκρίνονται στην ασθενή οικονομική της κατάσταση.

Σημαντική, για την έκβαση της υπόθεσης, ήταν η προηγηθείσα σύσταση του Συνηγόρου του Καταναλωτή και η παρέμβαση της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

Η Ένωση χαρακτηρίζει δίκαιη και θετική τη δικαστική απόφαση και δηλώνει πως συνεχίζει τον αγώνα για την παροχή υπηρεσιών μέσω διάφανων συναλλαγών και δίχως την ύπαρξη καταχρηστικών πρακτικών εκ μέρους των προμηθευτών.

Καλεί δε όσους καταναλωτές/τριες, αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα με τη ΔΕΗ ή άλλους πάροχους ηλεκτρικής ενέργειας, να μην διστάσουν να επικοινωνήσουν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, ώστε να τους συνδράμει υποστηρικτικά (Ιουλιανού 28, 10433 Αθήνα, 6ος όροφος, Τηλ.: 210 8817730, Φαξ: 210 8817784,

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.