MEDIA

Στον απόηχο της πώλησης

Άγρια κόντρα ΚΚΕ-ΕΣΗΕΑ για τον 902

Σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στο ΚΚΕ και την ΕΣΗΕΑ, με αφορμή την πώληση του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού 902.

Άγρια κόντρα ΚΚΕ-ΕΣΗΕΑ για τον 902

Η Ένωση Συντακτών κάνει λόγο για θλιβερή είδηση και υποστηρίζει, πως το ΚΚΕ χάνει ως εργοδότης την ηθική ανωτερότητά του, που διατηρούσε έναντι των αντιπάλων του, τουλάχιστον μέχρι το μνημόνιο.

«Το επιχείρημα ότι και το ΚΚΕ τα ίδια κάνει μεταφράζεται στην κοινωνία πως «όλοι το ίδιο είμαστε» και ρίχνει νερό στον μύλο της Κυβέρνησης και της εργοδοσίας, που αντιμετωπίζουν με αναλγησία την κρίση στα ΜΜΕ», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η ΕΣΗΕΑ καυτηριάζει επίσης την «άρνηση των συνδικαλιστικών εκπροσώπων να ενημερώσουν και να συζητήσουν με τα σωματεία τους! Η παραπομπή των πάντων στην θεόσταλτη επίσημη σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ, είναι απαράδεκτη».

Περνώντας στην αντεπίθεση ο «Περισσός» χαρακτηρίζει την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ κατάπτυστη, καθώς όπως αναφέρει, αναπαράγει αυτούσια δημοσιεύματα των εφημερίδων και «άλλων κονδυλοφόρων του συστήματος», που άνοιξε πόλεμο με το ΚΚΕ φτάνοντας στα όρια της χυδαιότητας.

Το ΚΚΕ επαναλαμβάνει ότι, η πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ αρνείται σκόπιμα να δει ότι, ο 902 όπως και ο Ριζοσπάστης «δεν είναι καπιταλιστικές επιχειρήσεις που λειτουργούν, όπως τα άλλα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών, και το ΚΚΕ δεν είναι εργοδότης». Είναι, προσθέτει, ιδεολογικοπολιτικοί οργανισμοί για την διάδοση της πολιτικής και ιδεολογίας του ΚΚΕ.

Επίσης αναφέρει εκ νέου, πως προχωρεί στην πώληση του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης του 902, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι υποχρεώσεις του σταθμού στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.