ΕΛΛΑΔΑ

Στο πένθος η Σκύρος

Βούτηξε στη θάλασσα να σώσει την κόρη του αλλά πνίγηκε

Τραγωδία στη Σκύρο.

Βούτηξε στη θάλασσα να σώσει την κόρη του αλλά πνίγηκε

Όπως γράφει το eviazoom.gr, ένας 45χρονος πατέρας έχασε την ζωή του στην θάλασσα όταν πήγε να σώσει την 9χρονη κόρη του από τα μανιασμένα κύματα!

Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι από το λιμενικό. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν καθημερινά σε εκτροφείο αλόγων και είχε πάρει λίγες μέρες άδεια για να κάνει διακοπές με το κοριτσάκι του.
Ήταν την Τρίτη 6 Αυγούστου το απόγευμα, όταν ο 45χρονος άνδρας πήρε την κόρη του και πήγαν για μπάνιο στην θαλάσσια περιοχή Παλαμάρι. Κανείς δεν προμήνυσε τι θα επακολουθήσει...

Ξαφνικά στην περιοχή επικράτησαν σφοδροί άνεμοι, αλλά η 9χρονη δεν είχε προλάβει να βγει από την φουρτουνιασμένη θάλασσα και άρχιζε να φωνάζει βοήθεια!

Έντρομος ο πατέρας της βούτηξε στην θάλασσα και κατάφερε να την φέρει στα ρηχά, αλλά δυστυχώς ο ίδιος παρασύρθηκε από τα πελώρια κύματα και εξαφανίσθηκε στα βαθιά!

Δεν υπήρχε κάποιος εκείνη την ώρα στην παραλία για να σώσει τον άτυχο άνδρα. Με κλάματα το κοριτσάκι πήγε τρέχοντας στο σπίτι τους, στην περιοχή Τραχύ, διανύοντας αρκετά χιλιόμετρα για να ειδοποιήσει τους θείους και τα ξαδέρφια της.
Η άτυχη μικρούλα έχασε πριν λίγα χρόνια και την μητέρα της από καρκίνο.
Στο σημείο μετέβη μαζί με άνδρες του λιμενικού ένας εξάδελφος του άτυχου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός.
Ο 45χρονος καταγόταν από την Θεσσαλονίκη και τα τελευταία 5 χρόνια διέμενε μαζί με την 9χρονη κόρη του και τους συγγενείς στην Σκύρο.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Βούτηξε στη θάλασσα να σώσει την κόρη του αλλά πνίγηκε - Inside News! - Inside News! 09/08/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> Πηγή: Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, παραπολιτικά. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.