ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόψε στις 21:30

Να... τελειώνει με την Ραπίντ θέλει ο Αστέρας

Την Ραπίντ Βιέννης υποδέχεται απόψε στις 21:30 ο Αστέρας στην Τρίπολη για τα προκριματικά του Europa League.

Να... τελειώνει με την Ραπίντ θέλει ο Αστέρας

Ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή, πρώτη, ευρωπαϊκή συμμετοχή θέλει να πάει ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες υποδέχεται απόψε στις 21:30 την επικίνδυνη Ραπίντ Βιέννης με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού της Αυστρίας.

Στα της ενδεκάδας του Αστέρα, τερματοφύλακας θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Μπαντής, ο οποίος έχει μεγαλύτερη εμπειρία από το Γεωργακόπουλο, χωρίς πάντως να αποκλείεται η έκπληξη.

Η τετράδα της άμυνας είναι "φιξαρισμένη" κατά τα 3/4! Κουρμπέλης και Λισγάρας θα είναι οι 2 στόπερ, ενώ δεξιά ξεκινάει ο αρχηγός Τσαμπούρης. Η 4η θέση παίζεται μεταξύ Πιπίνη και Ζαραδούκα. Ο μεν είναι εξαιρετικός ανασταλτικά, ο δε καλύτερος στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Πιπίνης ξέρει το πως λειτουργεί η ομάδα, ο Ζαραδούκας διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά για τον τρόπο που ο Τσιώλης θέλει να αγωνίζεται ο Αστέρας.

Στα χαφ οι Ουσέρο, Ζησόπουλος θα παίξουν ως ανασταλτικοί μέσοι, με τον πρώην παίκτη του Λεβαδειακού να είναι αυτός που θα αγωνιστεί μπροστά από τα στόπερ στο 4-1-4-1. Αλλιώς, οι 2 τους θα παίξουν στην ευθεία. Μπροστά τους θα είναι ο Ντε Μπλάσις, ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Τσίμο Ναβάρο. Αριστερά στα χαφ, είπαμε, θα παίξει είτε ο Κάφα, είτε ο Ζαραδούκας.

Στην επίθεση τέλος, τούτη τη στιγμή ο Χουάνμα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αρχίσει.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.