ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο 1-1 με τη Ραπίντ

Χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα

Ο Αστέρας βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες, αλλά έμεινε στο 1-1 με την Ραπίντ Βιέννης στην Τρίπολη.

Χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα

Την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στην Τρίπολη και να πάει με άλλον αέρα στη Βιέννη έχασε ο Αστέρας. Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, διόρθωσαν τα λάθη τους, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, αλλά έμειναν στο 1-1.

Ο Ζησόπουλος με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 27ο λεπτό, αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ. Στο 32ο λεπτό η Ραπίντ ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπόιντ και πλέον έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στην Αυστρία.

Αυτή είναι η τρίτη εντός έδρας ισοπαλία στην Ευρώπη για τον Αστέρα και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1). Προηγήθηκαν τα περσινά παιχνίδια με Ιντερ Μπακού και Μαρίτιμο.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ναβάρο (72' Γκρατσινι), Ζαραδούκας (46' Κάφα), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (61' Χουάνμα).

Ραπίντ Βιέννης (Μπάρισιτς): Νοβότα, Τρίμελ, Ζονλάιτνερ, Ντίμπον (46' Μ. Χόφμαν), Σράμελ, Πέτσος, Μπέχρεντ, Σάουμπ, Στ. Χόφμαν (68'΄Ζάμπιτσερ), Μπουργκστάλερ, Μπόιντ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.